Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Λάκη Βασιλειάδη σε Υπηρεσίες και Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της Αλμωπίας



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε στην Αριδαία το Αστυνομικό Τμήμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα ΕΚΑΒ Αλμωπίας, όπου συναντήθηκε με τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την ασφάλεια των πολιτών, με τα οποία συζήτησε για θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες και αντάλλαξε ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφτηκε τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς στην Πιπεριά και τον Μεγαπλάτανο, όπου αυτή την περίοδο δουλεύουν το σπαράγγι. Συνομίλησε με τους Προέδρους και τις Διοικήσεις των συνεταιρισμών, τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς, με τους οποίους είχε μια εξαιρετική συνεργασία κατά τη διάρκεια της τετραετίας, όπως και με τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών της περιοχής.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ανέφερε σχετικά πως «πετύχαμε αρκετούς στόχους σε μια δυσμενή συγκυρία πανδημίας, αυξημένου κόστους και διεθνών κρίσεων. Σήμερα θέτουμε τις προτεραιότητες για τη νέα κοινοβουλευτική θητεία».







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Πάλι τα ίδια τα καραγκιοζιλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι ο καλυτερος και θα φανει στην καλπη. Εσυ τουλαχιστον εχεις 10/10. Οι αλλοι εχουν 0/100. Το παραμυθι των αλλων δεν σε αγγιζει και προσεξε να μην σε ακουμπησει γιατι βρωμαει. Απορια ψαλτου βηξ ακους; Μετα τις εκλογες θα σου πω εγω το ποίημα. Καλη επιτυχια φιλε Λακη, καλη πρωτια με λιγοτερο τουρτα γιατι θα γινεις σαν εμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μεγαλύτερο έργο που περιμένει και θα γίνει σεισμός είναι η αποκατάσταση του διαλυμένου Κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας.Εάν καθυστερήσουν κι άλλο οι διαδικασίες για να μπουν εργολάβοι θα υπάρχουν ποινικές κυρώσεις.Είναι ενήμερος για το θέμα ο κύριος Βασιλειάδης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πυροσβετική θα σας χρειαστεί μόλις πάρουν φωτιά τα μπατζάκια σας από τα αποτελέσματα των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Λάκη δεν βαρέθηκες εσύ και ο θίασος σου τις περιοδειες? Τι τους είπες δηλ? Στους συνεταιρισμους ότι εσύ κανόνισες για τα deminimis σε σπαράγγια και ροδάκινα και σε Αστυνομία ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική ότι δεν έκανα τίποτα για εσάς αλλά στηρίξτε με που σας μετακίνησα εκεί που θέλατε. Μάθε πρώτα να είσαι βουλευτής και όχι βιομηχανία ρουσφετιών (που και εκεί τους δουλεύεις όλους) και μετά ξεκινά τις περιοδειες με άλλο αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.