Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχοντικό Γιαννιτσών: Μια κολώνα στη μέση του δρόμου! (φωτο)



Μια κολώνα της ΔΕΗ … αυτονομήθηκε στο Αρχοντικό Γιαννιτσών με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους οδηγούς.!

Πιο συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, μία κολώνα της ΔΕΗ βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου στον οικισμό του Αρχοντικού Γιαννιτσών του δήμου Πέλλας προκαλώντας ανησυχία για τους οδηγούς που περνούν από την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Όπως μας είπαν "η κολώνα προϋπήρχε του δρόμου και όταν έγινε διάνοιξη παρακείμενου οικοπέδου η κολώνα δεν μετακινήθηκε στην άκρη. Οι αρμόδιοι δεν έδωσαν σημασία», τονίζει κάτοικος της περιοχής στο karatzova.com, προσθέτοντας ότι "άμεσα πρέπει να απομακρυνθεί."

Όπως εξήγησε ο ίδιος, τα αυτοκίνητα και τα διάφορα αγροτικά μηχανήματα περνούν με το ζόρι.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. εδώ στην Ελλάδα δεν χορτενουμε να βλέπουμε τέτοια κουφά, κάθε φορά νομίζουμε τα έχουμε δει όλα μέχρι να σκάσει η επόμενη βόμβα, τουλάχιστον προσφέρουν γέλιο οι υπεύθυνοι αν εξαιρέσεις τους παθοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή το ένα το οικόπεδο το έχουν φίλοι μου η κολώνα ήταν στην άκρη του δρόμου κανονικά αλλά όταν αποφάσισαν να χτίσουν και έπρεπε να μετρήσουν με μηχανικό άλλαξαν τα όρια και φυσικά βρέθηκε η κολόνα στη μέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.