Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματα



Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλμωπίας, οικ. Έτους 2023.

2 Λήψη απόφασης για ανάθεση σε δικηγόρο προς γνωμοδότηση αναφορικά με διαγραφή χρέωσης.

3 Αποδοχή ποσού 44.000,00ευρώ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2023 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών.

4 Αποδοχή Χρηματοδότησης της Πράξης με τα στοιχεία του Παραρτήματος ΙΙ της με αρ.1144/07.04.2023 (ΑΔΑ: 6Ξ5Φ4653ΠΓ-ΥΛ9) απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά στην ένταξη του δήμου Αλμωπίας, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 - 2020 - Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων», Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

5 Έγκριση 2ου πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – Β΄ ΦΑΣΗ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩN ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

6 Αποδοχή δωρεάς πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων (524) εξωτερικών κάδων συλλογής βιοαποβλήτων 240lt από τον Περιφερειακό σύνδεσμο φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Αλμωπίας.

7 Απόφαση για έγκριση συμφωνητικού μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και του Δήμου Αλμωπίας για το 2023.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.