Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα τοπικά καταστήματα ΕΦΚΑ Γιαννιτσών, Έδεσσας και Αριδαίας ο Δ. Σταμενίτης



Τα τοπικά καταστήματα ΕΦΚΑ των Γιαννιτσών, Έδεσσας και Αριδαίας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Ο κ. Σταμενίτης αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις των υπηρεσιών ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα των υπηρεσιών όσον αφορά τη λειτουργία τους.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Βουλευτή με τους εργαζόμενους βρέθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει συντελεστεί στον τομέα της ψηφιοποίησης του αρχειακού υλικού, η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς επίσης, και η πρόοδος στην έκδοση των συντάξεων. Παράλληλα, ο Βουλευτής έγινε αποδέκτης αιτημάτων που αφορούν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό.

Ο κ. Σταμενίτης από την πλευρά του συνεχάρη τις Διοικήσεις και τους εργαζομένους για τις δικές τους προσπάθειες και τη σημαντική τους συμβολή στο μεγάλο εγχείρημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για το συνολικό εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ. Ενδεικτικά, από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ τη διετία 2021-2022 εκδόθηκαν περισσότερες από 500.000 κύριες συντάξεις ενώ παράλληλα οι χρόνοι απονομής μίας σύνταξης έχουν μειωθεί κατά μέσο όρο στους δύο μήνες, με την ημερήσια παραγωγή συντάξεων να ξεπερνά τις 1.250 σήμερα από 500 που εκδίδονταν το 2019.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. KAΛA PE ΔIONYΣH 4 XPONIA ΔEN EIXEΣ THN EYKAIPIA KAI THN BPHKEΣ TΩPA; ΠOY AΠEYΘYNEΣAI ΣE MΠOYNTAΛAΔEΣ; KAI ΠEPIMENEIΣ ΨHΦO; ME AYTEΣ TIΣ ΠAΠAPIEΣ. AYTH YΠOTIMHΣH ΔEN ΘA ΣE BΓEI ΣE KAΛO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβολική η επίσκεψη ,πήγε να δει πως πάνε οι εισπράξεις από τις αυξημένες εισφορές που επέβαλε το έκτρωμα που υπηρετεί και πόσοι υπάλληλοι έμειναν ώστε να κλείσει το …μαγαζί για χάρη των ημέτερων ιδιωτών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός ψηφοφόρος σου.13 Απριλίου 2023 στις 9:20 π.μ.

    Διονύση καθάρισε την μπουγάδα σου στο προηγούμενο δελτίο σου, ένας οτακουστης και ιδιαίτερα ο άλλος που λέει ότι τον πήρες τηλέφωνο και του είπες ότι δήθεν τον εξηπηρετησες από αντιγραφή και οτι, τον πέρασες για ιθαγενή του Μπαγκλαντές. Αυτό δεν είναι καλό και οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις.
    https://www.karatzova.com/2023/04/blog-post_525.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ακριβώς συνεχάρει; Που κάναμε αίτηση για μία υπόθεσή μας και κοντεύουμε δύο μήνες και απάντηση δεν έχουμε καμία; Πάμε στο ΕΦΚΑ Αριδαίας, μας διώχνουν γιατί δεν έχουμε ραντεβού. Χωρίς ραντεβού μας είπαν μόνο τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Βγαίνω από την Υπηρεσία και έξω από το πεζοδρόμιο παίρνω τηλέφωνο. Τέσσερις φορές πήρα, το άκουγα να χτυπάει μέσα, αλλά κανένας δεν έκανε τον κόπο να το σηκώσει. Οπότε ναι, θερμά συγχαρητήρια για το δούλεμα που μας ρίχνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.