Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Oι νέοι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Πέλλας



Με απόφαση του  Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Σάββα Ταϊλαχίδη τοποθετήθηκαν οι Διευθυντές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας.
Η θητεία τους ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει στις 31-7-2027. Οι τοποθετούμενοι υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των 3 τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023
Δείτε την σχετική Απόφαση με τις τοποθετήσεις των Διευθυντών:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. είναι σίγουροι ότι μπορουν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα καθήκοντα τους? Είναι πολλές οι ευθύνες και το τρέξιμο.Δεν είναι όπως παλιά.Κρίνεσαι αυστηρά από μορφωμένοι και απαιτητικό ΄΄κοινό΄΄.
    Μέχρι και οι σωματικές δυνάμεις πρέπει να είναι πολλές γιατί υπάρχουν πληροφορίες για υπέρβαρους κλπ διευθυντές.Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι πλέον έχουμε ανοιχτόμυαλους δασκάλους με μάτι στο μέλλον και στον κόσμο.
    Οχι στο παρελθόν και στο λίγο. Καλή δουλεια με μεράκι όρεξη και αισιοδοξία σε όλους και όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευθυντές ψάχνανε όχι παλαιστές, δρομείς ή αθλητές.
      Όσο αφορά τα παλιά ίσως δεν γνωρίζεις ότι οι διευθυντές εκτός του ότι είχαν τάξη με πλήρες διδακτικό ωράριο, είχαν και υποχρεώσεις που τώρα έχουν ανατεθεί στους δήμους και φυσικά όλα με το χέρι και όχι με τους Η/Υ.
      Εκείνη την π@π@ρι@ για υπέρβαρους κ.λ.π, τη σκέφτηκες πολύ για να τη γράψεις εκτός αν τους θεωρείς καταδρομείς ή σου έφαγαν τη θέση και ενοχλήθηκες
      ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Διαπρέψατε με τις κομματικές τοποθετήσεις προ εκλογών. Αναξιοκρατία παντού. Αν κρίνεις και αυτούς που μας εκπροσωπούν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μεγάλος ξεπεσμός. Αποτύχατε και οι 300 με το κράτος που έχετε στήσει. Ξυπνήστε πρόβατα και να παίρνετε σοβαρά τις φήμες για υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πτυχία θεολογίας, 20αρια στις συνεντεύξεις...σε δικούς μας...τι χαρά μας δώσατε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.