Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία Πάνου Ζαρογουλίδη στη Σκύδρα: ''To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως εγγυητής του Κοινωνικού Κράτους''



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Πέλλας, Πάνου Ζαρογουλίδη, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας. 
Τον Πάνο Ζαρογουλίδη προλόγισε ο γνωστός ιατρός Χειρουργός Στάθης Ανδρεάδης τονίζοντας τον ρόλο και την αξία του Δημόσιου συστήματος Υγείας στην χώρα. 
Στην ομιλία έδωσαν το παρόν σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες του τόπου όπως η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, οι αντιδήμαρχοι Γ. Θεοδοσίου, Θ. Κρητίδης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Σκύδρας Ν Χατζηιωαννίδης, ο ιατρός Γ. Θεοδοσίου, η Συμπαραστάτης του Δημότη Σκύδρας Σ. Σαμαρτζίδου, ο  Δ/ντης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. Κ. Τακατζόγλου, η πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ανδρεάδου και πλήθος πολιτών της περιοχής.  
Ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Ζαρογουλίδης μεταξύ άλλων τόνισε ότι:  
"To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως φορέας κοινωνικών διεκδικήσεων και εγγυητής του Κοινωνικού Κράτους στοχεύοντας στην παραγωγική ανασυγκρότηση της κοινωνίας, την αλλαγή παραδείγματος και την θεσμική ολοκλήρωση μια Ελλάδας που παραπαίει και εισέρχεται ανέτοιμη στην 4η βιομηχανική επανάσταση που θα μεταλλάξει τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του εργατικού δυναμικού.
Όλα αυτά ενώ η χώρα μας ταλανίζεται από τα χρονίζοντα προβλήματα όπως το δημογραφικό, το ασφαλιστικό και των μεγάλων ανισοτήτων που γιγαντώνονται τα τελευταία χρόνια από τις παγκόσμιες πιέσεις που δεχόμαστε και τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη που επιδοτεί την ακρίβεια για να παρουσιάσει εικονική αύξηση του ΑΕΠ και επίπλαστη ανάπτυξη.
Η Χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που να αντιμετωπίζει τους πολίτες με σεβασμό και ενσυναίσθηση και όχι ως μονάδες εκμετάλλευσης προς όφελος των γαλάζιων φίλων της ολιγαρχίας που έχει συγκεντρώσει το σύνολο του πλούτου μιας χώρας λάφυρο αιχμάλωτης της εγχώριας και ξένης πλουτοκρατίας που έχει οδηγήσει στον μαρασμό και την φτωχοποίηση της Ελληνική κοινωνία 
Στο ΠΑΣΟΚ επενδύουμε στον λαό στηρίζοντας το παραγωγικό μοντέλο στην μεσαία τάξη, στην Αποκέντρωση, στην ανασυγκρότηση του Εθνικού συστήματος Υγείας και την ενίσχυση της Δημοκρατικής έκφρασης και συμμετοχής του στις αποφάσεις!"
Από το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Πέλλας Πάνου Ζαρογουλίδη



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment