Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά Κ12 (2011+) στη Σκύδρα (φωτο)


 
Μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά Κ12 (2011+) διεξάγεται στη Σκύδρα. Το τουρνουά διοργανώνει ο ΝΠΣ Σκύδρας που αναφέρει σχετικά: 
«Υπερήφανα ανακοινώνουμε το ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει το football-mind.com!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε για αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει 40 ομάδες υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να αναμετρηθούν σε μια σειρά συναρπαστικών αγώνων.
Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και η στήριξη στα νέα ταλέντα είναι ο πυρήνας του ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ, και αυτό το τουρνουά είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδεικνύουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους σε έναν ανταγωνιστικό περίγυρο.
Αυτή η διοργάνωση αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό για την τοπική μας κοινωνία και επιθυμούμε να το καθιερώσουμε ως έναν ετήσιο θεσμό. Η σπάνια ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, με τη συμμετοχή ομάδων από διάφορες γωνιές του κόσμου, αποδεικνύει τη δυναμική και την έλξη της πόλης μας.»
Το τουρνουά άρχισε την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Ιουνίου. skto

Επιμέλεια Ολυμπία Χουζανίδου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές στον δήμο Σκύδρας γι'αυτό τον μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου τα παιδιά θα αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία γιατί αγωνίζονται και ομάδες του εξωτερικού από μεγάλα κλάμπ.
    Κάποια ομάδα στην Έδεσσα έμεινε στάσιμη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.