Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η εκδήλωση βράβευσης Πρωταθλήτριας Ελλάδας Κ-16 ΕΠΣ Πέλλας (βίντεο)



Εκδήλωση βράβευσης της Πρωταθλήτριας Ελλάδας Κ-16 ΕΠΣ Πέλλας διοργάνωσε η ΕΠΣ Πέλλας το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΑΡΕΝΑ» (1ο χλμ Γιαννιτσών – Έδεσσας). 
Βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι από τους οποίους προέρχονται οι ποδοσφαιριστές, οι γονείς των παιδιών που στάθηκαν αρωγοί αυτής της σπουδαίας επιτυχίας και φυσικά οι πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές και το προπονητικό – τεχνικό τιμ της πρωταθλήτριας ομάδας.
Mε το σύνθημα ''Εχω τρέλα, έχω τρέλα και το φέραμε το κύπελλο στην Πέλλα'' οι πρωταθλητές σήκωσαν την κούπα που τους απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριο Αντωνίου. 
preps
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπράβο στα παιδιά , μπράβο σε όλους, αλλά οκ, φτάνει.Μην τους φουσκώνεται άλλο τα μυαλά. αφήστε τα να χαρούν από μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ομάδα , και στον καλύτερο παίχτη της τον μπαλλα τον Γιώργο , εκτός από καλος παίχτης είναι κ καλό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.