Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και κοπή πρασίνου στην ΕΟ2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας



Εργασίες αποξήλωσης και προσωρινής αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης και προσωρινής αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, από τη Χ.Θ. 15+000 (κόμβος Αγχιάλου) έως τη Χ.Θ. 23+500 (κόμβος Γέφυρας). 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023,  με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου 
Επίσης, εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 κατά τις ώρες 17.00- 20.00. 
Πιο αναλυτικά, εργασίες κοπής πρασίνου θα πραγματοποιηθούν  επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα εντός του οικισμού των Γιαννιτσών στο νομό Πέλλας. 
Οι εργασίες θα εκτελεστούν στην κεντρική νησίδα της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, κατά τις ώρες 17:00 - 20:00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων  για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός. 
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Να πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες εργασίες ανάταξης του οδοστρώματος σε τμήματα της Ε.Ο. 2 Εδέσσης - Θεσσαλονίκης από τη ΧΘ (38+000) εώς την ΧΘ (44+000), αφού πρώτα ενημερωθεί το οικείο τμήμα Τροχαίας, καθώς και εργασίες διαγράμμισης των ίδιων τμημάτων της Ε.Ο., καθώς οι οδηγοί (και κυρίως οι τουρίστες) οι οποίοι διελαύνουν την Ε.Ο. ειδικά τις νυχτερινές ώρες και κυρίως αυτές κατά τις οποίες σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις λόγω και της κλιματικής αλλαγής, η οποία μας έχει αλλάξει τα φώτα τα οποία δεν υπάρχουν σε τμήματα της Ε.Ο. 2 Εδέσσης - Θεσσαλονίκης, καθιστούν επικίνδυνη την οδό και όχι μόνο αυτό, αλλά υπέρτατο κίνδυνο για την τουριστική δυσφήμιση του νομού, αλλά και της χώρας μας, λόγω και της μειωμένης διαθεσιμότητας των ασθενοφόρων, τα οποία ενδεχομένως να κληθούν αλλά να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στην παραλαβή των τραυματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ορθός ο κύριος, επίσης στην περιοχή της Αλμωπιας οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ζούγκλες λόγω των κλαδιών με αποτέλεσμα δύο φορτηγά η λεωφορεία να μην χωράνε ειδικά στις στροφές ο κύριος Τζαμτσης ακούει?

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.