728x90

Σοκ στην Κρήτη: Απαγχονισμένοι βρέθηκαν δύο αστυνομικοί


Σοκ  έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός που έχει συγκλονίσει τις τοπικές κοινωνίες του νομού αλλά και τους ένστολους οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις τάξεις τους.

Και οι δύο άνδρες -ηλικίας 34 και 35 ετών- ήταν γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ένας αστυνομικός βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας. Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο άφησαν πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 34χρονος αστυνομικός ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα. Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Οι συνάδελφοί του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.
Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code