30.6.23

Εγκαίνια B BAR BISTRO στα Γιαννιτσά - Μια Μεγαλειώδης Νύχτα γεμάτη Γεύσεις, Ψυχαγωγία κι Elegant διακόσμηση από το Aesthetic Soirée


Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, το B Bar Bistro στα Γιαννιτσά, υποδέχθηκε το κοινό σε ένα εκπληκτικό event εγκαινίων! Το μαγαζί μεταμορφώθηκε σε έναν μοναδικό χώρο για τους λάτρεις της γαστρονομίας και της ψυχαγωγίας, ενώ την διακόσμηση του event ανέλαβε το γνωστό γραφείο Aesthetic Soirée.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να απολαύσει την ατμόσφαιρα και τις νέες γεύσεις που προσέφερε το B Bar Bistro. Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από την εκλεκτή γαστρονομική πρόταση που προσέφερε το μαγαζί. Από τα πιάτα που ήταν εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα, μέχρι τη μεγάλη ποικιλία κρασιών και τα εξαιρετικά cocktails, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια νέα διάσταση της γευστικής απόλαυσης.

Το γνωστό γραφείο οργάνωσης & διακόσμησης εκδηλώσεων Aesthetic Soirée χάρισε στον κόσμο γι ακόμη μία φορά μία εντυπωσιακή διακόσμηση για τα εγκαίνια, επιβεβαιώνοντας την αισθητική & τον επαγγελματισμό του. Με τη χρήση elegant και πρωτότυπων στοιχείων, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που κέντρισε τα βλέμματα.

Ένα από τα απολαυστικά highlights  της βραδιάς ήταν το μεγάλο Photo Spot που στήθηκε, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απαθανατίσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στον φακό του φωτογράφου Άγγελου Ηλιόπουλου. Τα πολλά μπαλόνια που κατέκλυσαν τον χώρο, πρόσθεσαν μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ένα ξεχωριστό σημείο αποτέλεσε το spot με τα Welcome Drinks που προσφέρονταν σε όλους τους καλεσμένους, δίνοντας τους ένα θερμό καλωσόρισμα. Η διακόσμηση του Aesthetic Soirée ήταν εκθαμβωτική και πρόσθεσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο μεγαλειώδες event.

Την βραδιά έντυσαν μουσικά οι Δημήτρης Αλιστρατινός, Ράνια Μαλάμη, Δημήτρης Τζανέτης & Δημήτρης Ζιμπίδης.

Το B Bar Bistro είναι γνωστό για τον προσεγμένο χώρο του, το ευχάριστο περιβάλλον και την επαγγελματική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του. Το μενού περιλαμβάνει φίνες γεύσεις και πιάτα υψηλής ποιότητας, ενώ οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν την ποικιλία εκλεκτών χαρμανιών. Το μαγαζί προσφέρει επίσης μια εκλεπτυσμένη επιλογή από κρασιά από διάφορες περιοχές, καθώς και μοναδικά cocktails που εντυπωσιάζουν με τη δημιουργικότητα και τη γευστική τους αρμονία.

Οι επισκέπτες του B Bar Bistro μπορούν να απολαύσουν όλα αυτά σε έναν χαλαρό και φιλόξενο χώρο. Είτε επιθυμούν μια ευχάριστη εξόρμηση με φίλους είτε ένα ρομαντικό δείπνο, το B Bar Bistro προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους.

Τα εγκαίνια του B Bar Bistro αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα που προσφέρει αυτός ο προορισμός. Είτε επισκεφθείτε το μαγαζί για ένα γεύμα, έναν καφέ ή ένα ποτό, είμαστε βέβαιοι ότι θα αφεθείτε εντελώς ικανοποιημένοι από την αξεπέραστη ποιότητα και την προσεγμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό του μαγαζιού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το B Bar Bistro και να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις. Ανακαλύψτε τις γεύσεις, τα αρώματα και την απόλυτη ικανοποίηση σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο της απόλαυσης.

B Bar Bistro – Ελ. Βενιζέλου & Μ. Παπαδοπούλου Γωνία, Γιαννιτσά
Decoration & Planning: Aesthetic Soirée
Photography: Aggelos Iliopoulos
egbr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.