Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Έδεσσας συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Πέλλας και την υπουργοποίηση Σταμενίτη και Παπαστεργίου


Θερμά συγχαρητήρια στους Βουλευτές του Νομού Πέλλας που επανεξελέγησαν και θα μας εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την τρέχουσα κυβερνητική θητεία. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τη συνεχή προσπάθεια και τη συνεργασία όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά και όπως πάντα θα συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία για να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο έργο σας.

Συγχαρητήρια για την υπουργοποίηση του Διονύση Σταμενίτη
Ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για την Πέλλα είναι η επιλογή του Βουλευτή Πέλλας, κ. Διονύση Σταμενίτη, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Θέλω να συγχαρώ τον συντοπίτη μας Διονύση Σταμενίτη για την αξιοποίησή του από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα Υπουργείο που χαρακτηρίζεται ζωτικής σημασίας για το Νομό Πέλλας και όλη την Ελλάδα, μία χώρα με πολλές αγροτικές περιοχές και διαφορετικά προϊόντα.

Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στη χώρα και τον αγροτικό κόσμο.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Συγχαρητήρια για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου
Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στο ιδιαίτερα απαιτητικό Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι αναγνώριση της δουλειάς που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Τρικκαίων και την ΚΕΔΕ, αλλά και ένδειξη της μεγάλης εμπιστοσύνης που δικαίως του έχει.

Η μεγάλη αυτή τιμή έχει αντανάκλαση στο σύνολο του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, που στο πρόσωπό του Δημήτρη Παπαστεργίου βρήκε όχι μόνο έναν άξιο εκπρόσωπο, αλλά κι έναν άνθρωπο που μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του θεσμού.

Καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Γιάννης Μουράτογλου
Δήμαρχος Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.