30.6.23

Δήμος Αλμωπίας: Συνάντηση με διευθυντές και προϊσταμένους όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου


Συνάντηση με διευθυντές και προϊσταμένους όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29/06/2023, στο Δημαρχείο Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάντσης Δημήτριος και η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Νάνου Πολυξένη υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο γραφείο του Δημάρχου όπου και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν την βελτίωση ποιότητας του σχολικού βίου για τους μαθητές του Δήμου.

Στο τέλος των συζητήσεων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και οι συνεργάτες του, διαβεβαίωσαν τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των σχολικών μονάδων, ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με αμεσότητα και αμείωτους ρυθμούς, να πράττει τα μέγιστα για την επίλυση όλων των ζητημάτων που μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο εκπαίδευσης των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.