Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πέλλας στον Διονύση Σταμενίτη


Πολλά συγχαρητήρια στον Διονύση Σταμενίτη που ορκίστηκε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Για την Πέλλα μας, έναν κατεξοχήν αγροτικό τόπο, η προτεραιοποίηση της αγροτικής οικονομίας είναι μονόδρομος. Πρέπει, να δώσουμε κίνητρα στους νέους αγρότες να μείνουν στην ύπαιθρο και να ανακουφίσουμε σωστά και δίκαια όσους πλήττονται από τα απότοκα της κλιματικής αλλαγής.

Με τη βεβαιότητα ότι, ο νέος υπουργός δεν θα επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, γιατί γνωρίζει ότι οι αποτελεσματικές πολιτικές έρχονται με αγαστή συνεργασία κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, του εύχομαι καλή επιτυχία!

Γρηγόριος Σ. Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. εσενα παντως κανεις δεν θα σου ξανα δωσει συγχαρητηρια....εφτασε η ωρα της πτωσης σου ... οσο και να σε στηριζει ο σταμενιτης θα τα φας τα μουτρα σου πουθενα ε πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις...........

      Διαγραφή
    2. ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΩΡΟ !!!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΚΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΉΣ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΤΆ ΤΆ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΆΝΕ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΦΌΒΟ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΉ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΙΚΗΤΉΣ ΜΕ 3-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον εσκισες τον καρασμανη γρηγορη που ποτε δεν συνεργαστηκε με κανεναν μοναχοφαης ηταν μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.