Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλέξης Τσίπρας: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ
«Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, μιλώντας από την Κουμουνδούρου.

«Ήταν η πιο δύσκολη αλλά και όμορφη μάχη που έχουμε δώσει ποτέ. Υπό τις συνθήκες αυτές, η ψήφος του λαού δεν ήταν δεδομένη. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν προφανώς αρνητικό για εμάς αλλά είναι αρνητικό και για την κοινωνία και τη Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Τσίπρας αναφερθείς στην είσοδο στη Βουλή τριών ακροδεξιών κομμάτων.
«Αυτό εκπέμπει ένα σήμα κινδύνου για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Και γι’ αυτό έχει ευθύνη και η ηγεσία της ΝΔ που μετέφερε το πεδίο σε ευαίσθητα εθνικά ζητήματα διολισθαίνοντας σε διχαστικό λόγο. Η νομοθετική παρέμβαση για τον Κασιδιάρη διόγκωσε τελικά την ακροδεξιά και όταν δεξιά και ακροδεξιά προελαύνουν οφείλουμε να οργανώνουμε αντιστάσεις» υπογράμμισε.

«Έκλεισε ένας μεγάλος και δημιουργικός ιστορικός κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να τον αποτιμήσουμε με περηφάνεια αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες τομές για να ανοίξει ένας καινούριος κύκλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει από σήμερα τις ευθύνες που του ανέθεσε η λαϊκή ψήφος και θα βάλουμε μπροστά τις εργασίες για τις οριστικές αποφάσεις. Τα μέλη του κόμματος θα μας κρίνουν όλους. Είναι αυτονόητο πως σε αυτή τη διαδικασία πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μην κάνεις καμιά μλκ και παραιτηθείς σε στηρίζουμε και προσευχόμαστε στον θεό να σε έχει καλά μόνο εσύ μπορείς και κάνεις το κουλη πρωθυπουργό για +8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ +22%!!!!!!!!!! χωρίς εσένα ούτε βουλευτής δεν θα ήταν ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπες κάποτε : ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Απόψε , λοιπόν , σε τέλειωσε. Και τι κάνεις;Την κότα , την πάπια , τον Κινέζο... Συνεχίζεις να τον κατηγορείς γιατί ως γνωστόν ο Μητσοτάκης φταίει για όλα...και ενώ αν έχανε ο Μητσοτάκης με 6 μονάδες θα έπρεπε να παραιτηθεί εσύ που έχασες με 23 θα κριθείς από τα μέλη... Αν σε κάποια φανταστική χώρα είχες κερδίσει εσύ με 23 μονάδες τι θα είχε γίνει απόψε;;; Όχι τίποτα άλλο απλά έκανες ψωμοτύρι τη λέξη "αλαζονεία" τελευταία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συγκυρία σε έκανε πρωθυπουργό . Αυτό το οποίο θα σε κάνει να μην είσαι καν βουλευτής μετά από 3-4 χρόνια είναι ο τρόπος που κυβερνήσεις . Και το χειρότερο να γίνει Μητσοτάκης πρωθυπουργός ακόμα και για τρίτη τετραετία .ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία σχόλια. Την ίδια τύχη θα έχουν όλοι όσοι παίζουν με τη Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστοχο σχόλιο, γιατί αν ίσχυε αυτό που γράφεις, τότε και ο Κούλης δε θα έπαιρνε 40+ στην Μακεδονία.
      Απλά το Αλέξις πλήρωσε το κλείσιμο των τραπεζών και το ισχυρό ΟΧΙ που το έκανε ΝΑΙ τη στιγμή που η ΝΔ στήριζε στην ουσία τις απειλές των ξένων κατά του Ελληνικού λαού.
      Μπορεί να ξεχάσει κανείς το γνωστό: Γερούντ γερά.
      Ο Αλέξις λοιπό θέτει τον εαυτό του τσα χέρια των μελών του ΞΥΡΙΖΑ, δηλαδή του 3-4% που ήταν κάποτε ώστε αποφασίσουν για την τύχη του.
      καλά κάνει και δικαίωμά του.
      Έτσι και αλλιώς εκεί θα επιστρέψει το μαγαζάκι όσο αφορά τα ποσοστά, αλλά το θέμα είναι ότι έκανε τον Κούλη ξανά ψευτόμαγκα

      Διαγραφή
  5. Αλέξη μείνε με σένα η δεξιά θα κυβερνά για πάντα, χορηγός του Μητσοτάκη έγινες,ούτε στημένος να ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτελους (και μετα την πεμπτη απανωτη σφαλιαρα του αχαστου) πρεπει να σταματησει να λεγεται οτι το μεγαλο επιτευγμα του Τσιπρα ηταν οτι "παρελαβε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 5% και το πηγε στο 35%". Αυτο ειναι μια μεγαλη πλανη που πλασαρει η τσιπρολαγνικη προπαγανδα. Το σωστο ειναι οτι σε κανονικες συνθηκες (δλδ διχως την χρεωκοπια) ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηταν παντα γυρω στο 5%. Με Τσιπρα η χωρις Τσιπρα. Ευχομαι ομως να παραμεινει στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατι εχει δουλεια να κανει, εχει να ξαναπαει το κομμα στο 5%. Επισης, αν το ΠΑΣΟΚ ειχε εναν πιο ικανο αρχηγο τωρα, τα ποσοστα των δυο κομματων θα ηταν τελειως αντιστροφα. ΠΑΣΟΚ 18% - ΣΥΡΙΖΑ 12%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ο άνθρωπος είναι αναίσθητος και δεν ξέρει τι θα πει τσίπα αυτά κάνει,φταίει η παιδεία που πήρε από το σπίτι του.στην Ιαπωνία αν ήταν πολιτικός στην θέση του θα έκανε χαρακίρι και εδώ πουλάμε θεωρίες και τα χαιβανια ακούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλεξηηηηηη ελα με φοραααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.