Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην αγορά των Γιαννιτσών - Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο (φωτο)



Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, Θανάση Γλαβίνα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, στο πλαίσιο περιοδείας του στην αγορά και σε καφέ της πόλης. 
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Σαραφούδης και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Αρβανίτης και Διαμαντής Τροχίδης. 

Στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ραχήλ Αλεξανδρίδου, Αντώνης Ξυλουργίδης και Απόστολος Τσαλταφερίδης, ο Γραμματέας της ΝΕ Παντελής Μάρκου, το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Βενιτσανόπουλος,ο Γραμματέας της ΤΟ Δήμου Πέλλας Γιώργος Γιαντζής, το μέλος της ΤΟ και δημοτική σύμβουλος Κική Παπαδοπούλου, τα στελέχη Κώστας Μουσμούτης, Θανάσης Σασάκαρος και ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Γιάννης Ανεστάκης.

Τα μέλη του κλιμακίου συζήτησαν με καταστηματάρχες και πολίτες των Γιαννιτσών γνωστοποιώντας τις βασικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία και την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα διένειμαν και το πρόγραμμα του Κινήματος ενόψει των εκλογών της Κυριακής.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Στο χαμόγελο του ενσταντανέ, αντανακλάται η ψυχολογία του κόσμου της "αγοράς". Είστε σε πλήρη σύμπλευση με τον "απλό κοσμάκη της αγοράς" που ξεσκίζει τους νέους εργαζομένους στις επιχειρήσεις αυτές, ο οποίος πληρώνει τον "βασικό" μισθό, που ζητάει εκβιαστικά από τους εργαζόμενους τα δώρα τους, που τους απασχολεί εκβιαστικά παραπάνω ώρες, που τους στερεί την αξιοπρέπεια τους. Κρατήστε τα λάβαρα σας ψηλά και συνεχίζετε να χαμογελάτε όταν ο κόσμος της εργασίας ρημάζει. Άραγε σημαίνει κάτι η έννοια σοσιαλισμός ή είναι απλά μια λέξη δίχως νόημα πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ;

      Διαγραφή
  2. Τοση υποκρισία από κάποιους τόση ηθοποιία δεν το περίμενα Ραχήλ πρόσεχε τα μάτια δεκατέσσερα έχετε πολλούς υποκριτες στο νομό μια με το ΣΥΡΙΖΑ μια με την Νέα Δημοκρατία μόλις ανέβηκε λίγο το ΠΑΣΟΚ τώρα το παίζουν πασοκη τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην δούμε την Ραχήλ φίλε σε άλλο κόμμα και σου έρθει βαρύ. Με όλους σπασμένα τα έχει. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Αυτή δεν ήταν που δεν ήθελε τον Στάθη; Άντε στην ευχή κοπέλα μου. Στο κάτω κάτω η Σκύδρα έχει και την Κατερίνα!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτά να τα πεις εκεί που σε παίρνει. Έξω από την Αραβησσό δεν μπορούν να σταθούν τέτοιες βρωμιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ασχολείστε ρε με την Ραχήλ. Βουλευτής βγήκε λόγο απλής αναλογικής. Ε τέλιωσε αυτή τέλιωσε και η Ραχήλ. Αν δεν το καταλάβουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ δε θα ξεφύγουν ποτε από το 10 ταεκατο. Την Θόδωρα δεν την φτάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.