Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας - Τα θέματα


Στις 27-6-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00΄, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Διάθεση θέσεων Μαθητείας σε μαθητευόμενους των ΕΠΑ.Σ μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Δ.Υ.Π.Α. ( πρώην ΟΑΕΔ) για το σχολικό έτος 2023-2024.
2) Χαρακτηρισμός του Ηρώου της Μάχης των Γιαννιτσών ως Μνημείου.
3) Διόρθωση της με αριθμ. 170/2022 απόφασης του Δ.Σ Πέλλας
4) Έγκριση διενέργειας Οργανωμένης Υπαίθριας Βραχυχρόνιας Αγοράς στην κοινότητα Κρύας Βρύσης
5) Έγκριση ίδρυσης Οργανωμένης Υπαίθριας Αγοράς ( Παραδοσιακή Ετήσια Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών 2023), σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4849/2021
6) Έγκριση της με αριθμ. 77/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Πέλλας που αφορά την δωρεάν παραχώρηση χρήσης στη ΔΕΥΑΠ των υπ’ αριθμ. 2592 ( της Σ.Δ-1976) και 1825 ( της οριστικής διανομής 1929) τεμαχίων του αγροκτήματος κοινότητας Αθύρων του Δήμου Πέλλας για την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αθύρων.
7) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Πέλλας .
8) Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πέλλας και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ( Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ).
9) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Πέλλας.
10) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 της ΔΗΚΕΠΑΠ.
11) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2023 του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας.
12) Καθορισμός αποζημίωσης συμμετοχής Δημοτικών Συμβούλων σε συνεδριάσεις Δ.Σ.
13) Έγκριση της με αριθμ. 144/2023 απόφασης της Ο.Ε που αφορά την υποβολή κατάστασης υλοποίησης Δ΄ τριμήνου , οικον έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
14) Έγκριση συμψηφισμού εισφοράς σε χρήμα και αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής
15) Ανταλλαγή αγροτικών ακινήτων του αγροκτήματος Νέας Πέλλας
16) Έγκριση αποζημίωσης από πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού.
17) Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλών.
18) Παράταση συμβάσεων μίσθωσης του δημοτικού αναψυκτήριου στις πηγές Αραβησσού.
19) Παραχώρηση χρήσης αστικού ακινήτου.
20) Έγκριση αιτήματος για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης , τελειόφοιτου Πανεπιστημίου
21) Παραχώρηση ειδικού δικαιώματος ταφής διαρκούς χρήσης.
22) Αποκατάσταση ιδιοκτησίας στην επέκταση σχεδίου Γιαννιτσών, η οποία απαλλοτριώνεται εξ’ ολοκλήρου , με διαθέσιμο οικόπεδο της πράξης εφαρμογής επέκτασης σχεδίου Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας.
23) Απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου στην κοινότητα Κρύας Βρύσης .
24) Ρύθμιση κυκλοφορίας πεζόδρομου στην κοινότητα Κρύας Βρύσης.
25) Κοπή δένδρων.

Εισηγητής του 1ου,2ου 3ου και από το 9ο μέχρι και το 21ο θέμα ο αντιδήμαρχος κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος
Εισηγητής του 4ου,5ου,22ου,23ου,24ου και 25ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος
Εισηγητής του 6ου , 7ου και 8ου θέματος η Τ.Υ του Δήμου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για μια ακόμη φορά βλέπουμε την γύμνια σας. Τα θέματα ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ απεναντι στους πολιτες πήγαν περίπατο. Στις εκλογες που έρχονται θά σάς ψηφίσουν μόνο οι συγγενείς σας και όσοι έβγαλαν φράγκα απο αυτήν την ανύπαρκτη διοίκηση. Τί δεν καταλαβαίνετε; Τα 20αρια δεν σας γλυτωνουν. Οι νεοι σας πελατες τα "παίρνουν" και μετά γελάνε μαζί σας αφού προηγουμένως ενημερώσουν τον Καστερ. Ακομη δεν καταλάβατε πόσο δύσκολα είναι χωρίς οξυγόνο. ΚΑΛΟ ΒΌΛΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΕΤΕ !!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ
      ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΑ
      ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ


      Διαγραφή
    2. 12:35 πρεπει να ξερεις οτι η αθλιοτητα σου ειναι ρηχή. Το τι θα παθει ο Καστερ και ο καθε Καστερ δεν εξαρτάται ευτυχως απο σενα τον αμυαλο. Φροντιστε να εξασφαλίσετε καταφύγιο ξεφτιλας ωστε να μπορείτε να βρείτε διέξοδο έστω και τα μεσάνυχτα. Το ποιός κρύβεται και το ποιός χρησιμοποιεί τακτική παιδιάστικης προβοκατσιας φαινεται. Οι πολιτικες τυπου Σταμκου, Σταμενιτη, Φουντουκιδου και των ακόλουθων τους ανηκουν σε προηγουμενο αιωνα. Για να δουμε στο μπαραζ της 2ης & 3ης θεσης θα εχει θεατες; Θα ειναι κεκλεισμένων θυρων λογω συμφωνίας; Μηπως διαιτητής θα ειναι πρωην αυτοδιοικητικος που χανει μονιμα αλλα παραγοντιζει ανεξοδα; Κάντε μια σοβαρη δημοσκοπηση για να δειτε θα υπαρχει επαναληπτικος γυρος; Μηπως θα εχουμε δημαρχο στην Πελλα απο την 8/10/23 και σεις ζειτε στον κοσμο της φαντασιας; Με τα 'θελω' δουλεια δεν γινεται. Δημαρχος εκλεγεται με τα 'μπορώ' και την ψηφο των πολιτων...

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ
      ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΡΑΨΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
      ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

      Διαγραφή
    4. Υπαρχουν ξερεις πολλοι δημαρχοι που δεν φορουν κοστούμι (και οχι κουστουμι) αγραμματε. Εσυ 9:10 συνεχισε την βλακεια μεχρι να καψεις στρόφαλο και μετα ειδωμεν...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.