Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Πέλλας


Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τέσσερις Βουλευτές που ανέδειξαν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τον κ. Βασιλειάδη Λάκη, τον κ. Σταμενίτη Διονύσιο, τον κ. Καρασμάνη Γεώργιο και την κα Τζάκρη Θεοδώρα.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους με μια παραγωγική θητεία στην κοινοβουλευτική τους πορεία.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τον κ. Σταμενίτη Διονύσιο για την ανάδειξη του ως νέο Υφυπουργό, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι αναμφισβήτητο ότι μέσω του αξιώματος του, θα συνεισφέρει τα μέγιστα για την χώρα και την περιοχή μας όπου αποτελείται κατά κόρον από τον γεωργικό τομέα.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη των υποδομών και την εξέλιξη του βιοτικού επιπέδου του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας 
Μπάτσης Χρήστος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. 1ον θέλουμε λεφτά.Πολλά λεφτά.
    2ον.Θέλουμε παράκαμψη της γραφειοκρατίας.Δεν έχουμε άπειρο χρόνο.
    3ον.Ολοκλήρωση κολυμβητηρίου, συντήρηση Κλειστού, αξιοποίηση παραποτάμιας περιοχής με χρονοδιάγραμμα.Σε 1 χρόνο? 2 το πολύ να τελειώνουμε.Όποιος μπορεί.
    Δεν είναι υποχρεωτικό να μπορούνε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.