Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με υπογραφή Ιορδάνη Τζαμτζή αρχίζει η διαγράμμιση του Εθνικού Δικτύου, στην Π.Ε. Πέλλας


Αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του έργου «Διαγράμμιση Εθνικού Οδικού Δικτύου 2021», στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά τη σχετική σύμβαση που υπέγραψαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας « ALMO ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε., ΑΛΜΟΤΕΚ Ι.Κ.Ε.», Νικόλαος Σπρίτος.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 332.500,02 € και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Πέλλας/ Π.Κ.Μ.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά την υπογραφή της Σύμβασης « Παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, βελτιώνοντας την ποιότητα των υποδομών και μεγιστοποιώντας την ασφάλεια όλων μας ».τάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Να τα λέτε όμως όλα.
    Δώσατε το έργο με 5% σε έναν εργολάβο πολύ καλό αλλά άσχετο με διαγραμμίσεις, την στιγμή που είχατε προσφορές της τάξης του 50% από σχετικές εταιρείες διαγραμμίσεων. Κάντε τον λογαριασμό να δείτε πόσο θα ζημιωθεί το δημόσιο.
    Αλλά θα μου πεις, ποιος νοιάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας" το ότι στον δήμο Πέλλας το εθνικό δίκτυο το έχετε αφήσει στην αρμοδιότητα του δήμου θα το διορθώσετε ποτέ; Είναι ωραίο να παίρνεις τα λεφτά από το κράτος αλλά να μην κάνεις έργα στην περιοχή του δήμου Πέλλας γιατί από ένα "λάθος" δεν ανήκει στην αρμοδιότητα σου και να το αφήνεις στον δήμο που δεν παίρνει λεφτά για τους δρόμους αυτούς. Αυτά μόνο στην Ελλάδα. Έγινε λάθος λέει συγνώμη και έχουν περάσει 15 χρόνια και δεν βρέθηκε ένας να το διορθώσει. Το αποτέλεσμα αυτού ποιο είναι; Οι κάτοικοι του δήμου Πέλλας πληρώνουν στο κράτος χρήματα για τη συντήρηση των εθνικών τους δρόμων αλλά αυτά πάνε στην συντήρηση της Έδεσσας της Σκύδρας και της Αριδαίας. Διορθώσετε το κύριοι της περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε ολοκληρωθεί ο καινούργιος δρόμος Έδεσσα, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη; Να μπορούμε να κυκλοφοράμε με περισσότερη ασφάλεια. Πότε θα καυασκευάσετε έναν προαστιακό, να νομίσουμε ότι ζούμε στην Ευρώπη; Πότε θα συνδεθούμε με σωστό δρόμο με την Εγνατία οδό; Πότε θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι για μας τους οδηγούς; Εξήντα νεκροί το μήνα στην άσφαλτο είναι σαν πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι "χες Γιάννη τι είχα πάντα..- Ο Τζίτζι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τη Πέλλα. Γι αυτό φροντίστε να τον ψηφίσετε κ πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά γελοίο να θεωρείται έργο και άξιο δελτίου η διαγράμμιση του οδικού δικτύου εν έτει 2023.... Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.