Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει την δράση του o Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας (φωτο)



Ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων και όλων των παθήσεων για ακόμη μια φορά ενημερώνει πως με τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώνουμε καταφέρνουμε και κάνουμε πράξη τον σκοπό που έχουμε να προσφέρουμε αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη
Από τις 23-05-2023 δώσαμε ένα Ρολέιτορ για τις ανάγκες μίας ηλικιωμένης κυρίας που παίρνει προνοιακό επίδομα. Στείλαμε ένα απλό αναπηρικό αμαξίδιο στην Άρτα που συνεχίζουν την συλλογή πλαστικών καπακίων. Παραδώσαμε σε ένα χωριό του Κιλκίς 1 απλό αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες ατόμου άπορου. Δόθηκε σε συμπολίτη μας ένα αμαξίδιο ειδικού τύπου  που είναι ανασφάλιστη. 
Το 1 Γυμνάσιο Σπάρτης εδώ και 2 χρόνια συλλέγει πλαστικά καπάκια με σκοπό να βοηθήσει τον τόπο του και να δώσει αναπηρικά αμαξίδια εκεί που έχουν ελλείψεις. Πέρσι έδωσε 1 απλό αμαξίδιο και 1 αερόστρωμα στο Ίδρυμα Ανιάτων Σπάρτης και φέτος παρέλαβε 1 απλό αμαξίδιο και το παρέδωσε στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Μπράβο στα παιδιά για την δράση τους και συνεχίζουν. 
Στις 21-06-2023 το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Αλεξάνδρειας ήρθαν στον Σύλλογό μας και παρέδωσαν πλαστικά καπάκια. Δόθηκε ένα απλό αμαξίδιο για να βοηθήσουν κάποιον που το χρειάζεται.
Την ίδια μέρα δώσαμε 1 αμαξίδιο ειδικού τύπου στην Θεσσαλονίκη για έναν ανασφάλιστο  για να μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που έχουν ευαισθητοποιηθεί και συλλέγουν καπάκια και πιστεύουν ότι μπορούν ότι με ένα τόσο δα μικρό καπάκι καταφέρνουμε και κάνουμε τόσα πράγματα. Και όμως, όπως γνωρίζετε και παρακολουθείτε την δράση μας που αναρτούμε, κάθε τόσο γίνονται πολλά.
Συνεχίζουμε την δράση γιατί πιστεύουμε σε αυτήν. 
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.