Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κουτσούμπας πήγε να ψηφίσει και δεν του έδωσαν… το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ – «Θα γίνουμε viral»


Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λαμία, ωστόσο ένα απρόοπτο έγινε αφορμή για σχολιασμό από τον γγ του ΚΚΕ.
Ο κ. Κουτσούμπας μπήκε στο παραβάν και διαπίστωσε ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

«Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ δεν υπάρχει! Αν γίνονται και σε μένα τέτοια λάθη, φανταστείτε τι μπορεί να γίνεται αλλού, θα γίνω και viral», σχολίασε ο κ. Κουτσούμπας.

Οι δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σημειώνοντας ότι στόχος είναι η κάλπη να βγάλει πιο ισχυρό το ΚΚΕ

«Καλημέρα σας, καλή δύναμη σε όλους και όλες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, είναι η μέρα των εκλογών, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απόψε το βράδυ, πρέπει όλοι να βρισκόμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πολύ πιο ψηλά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει ισχυρή, λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή, και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο κ. Κουτσούμπας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Όταν σας κόψει και εσάς στο μέλλον ο ΑΠ, τότε να δούμε το χιούμορ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κ. Κουτσούμπα. Και η τύχη ακόμα δε σας θέλει. Αφου είστε για να είστε. Τι χρειάζεται το κόμμα σας. Τόσα χρόνια στη Βουλή και τι κάνετε; Για να λέτε όχι. Ωστόσο σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν αυτοί θα δούλευες 15 ώρες τη μέρα,6-7 μέρες τη βδομάδα ,χωρίς κανένα δικαίωμα.I.Q ραδικιού.

      Διαγραφή
    2. μας έπεισες ρε μεγάλε .όσο για το ραδικιού ,εσάς δεν σας φτάνει κανείς .ΞΥΠΝΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.