Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχαιρετισμός Νικόλαου Ράπτη, Διευθυντή 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και συνεργάτες, γονείς και κηδεμόνες Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στο κοινό μας ταξίδι. Καθώς σας μιλώ για τελευταία φορά ως διευθυντής αυτού του εκλεκτού σχολείου, διακατέχομαι από μια αίσθηση βαθιάς ευγνωμοσύνης και νοσταλγίας. Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετώ αυτό το αγαπημένο σχολείο, που ήταν το δεύτερο σπίτι μου για πολλά χρόνια.

Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τον Δήμο Αλμωπίας και τις Τοπικές Αρχές για την ακλόνητη στήριξή τους και την πίστη τους στο εκπαιδευτικό μας έργο. Η δέσμευσή σας για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και για τη δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος ήταν ουσιαστική για τον προσδιορισμό του μέλλοντος των μαθητών μας. Μαζί, έχουμε εργαστεί χέρι χέρι για να δημιουργήσουμε ένα σχολείο που όχι μόνο προσφέρει γνώσεις αλλά και μεταλαμπαδεύει αξίες, προετοιμάζοντας τους νέους μαθητές μας για τις προκλήσεις του κόσμου. Δήμαρχε Χρήστο Μπάτση, πρόεδρε της σχολικής επιτροπής Δημήτρη Βέσκο και αντιδήμαρχε Δημήτρη Γιάντση σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Στους αγαπητούς γονείς και κηδεμόνες, που μας εμπιστεύθηκαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό τους, τα παιδιά τους, εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες. Η ακλόνητη σας στήριξη και η συνεργασία σας ήταν ζωτικές για τις κοινές μας προσπάθειες , προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές μας. Αναγνωρίζουμε τα θυσίες που έχετε κάνει, τις ώρες που περάσατε μαζί με τα παιδιά σας, συζητώντας και διαπλάθοντας τους χαρακτήρες τους, τις προσπάθειές σας να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.. Η αφοσίωσή σας στην σμίλευση του χαρακτήρα τους και η εκπαίδευσή τους ήταν και θα είναι το θεμέλιο της επιτυχίας τους.

Στους εκπληκτικούς μας μαθητές, που είστε η κινητήριος δύναμη αυτού του σχολείου. Η παρακολούθηση της ανάπτυξής σας και της πρόοδός σας κατά τα προηγούμενα έτη ήταν και είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη της ψυχής μας. Η περιέργειά σας, η ανθεκτικότητά, ο ενθουσιασμός σας και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, μας κάνουν υπερήφανους κάθε στιγμή . Κάθε ένας από εσάς έχει ένα μοναδικό ταλέντο που περιμένει να ανακαλυφθεί, και είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσετε και θα επιτύχετε μεγάλα πράγματα στη ζωή σας. Θυμηθείτε, πως ό,τι αποκτήσατε εδώ , πλέον θα επεκτείνεται πέρα από την αίθουσα τάξης και θα σας καθοδηγήσει στο ξεκίνημα του επόμενο κεφάλαιου της ζωής σας. Το σχολείο θα είναι πάντα το σχολείο σας και η πόρτα του πάντοτε ανοικτή για εσάς.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον σύλλογο καθηγητών που εργαστήκαμε μαζί κατά τα τελευταία χρόνια καθώς και τους υπαλλήλους του κτιρίου μας, που αφιέρωσαν τις ζωές τους στο να παρέχουν έναν ασφαλή και όμορφο χώρο για τα παιδιά μας, να διαμορφώνουν το μυαλό των μαθητών μας και να παρέχουν μία καλύτερη εκπαίδευση για τον τόπο μας. Η αφοσίωσή σας, ο πάθος σας και οι ακατάπαυστες προσπάθειές σας δημιούργησαν για τα παιδιά μας ένα περιβάλλον όπου η μάθηση δεν είναι απλώς μία τυπική διαδικασία αλλά ένα εφόδιο ζωής. Η δέσμευσή σας στην αριστεία έχει εμπνεύσει γενιές μαθητών, και η επίδρασή σας θα παραμείνει αισθητή για πολλά χρόνια.

Ήταν τιμή μου να εργαστώ δίπλα σε τόσο εξαιρετικούς ανθρώπους, οι οποίοι αφιέρωσαν τόσες ώρες και εκτός σχολείου για να παρέχουμε στα παιδιά μας ό,τι καλύτερο και είμαι απίστευτα περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί.

Σας αποχαιρετώ και σας κρατώ μαζί μου. Αυτό το σχολείο ήταν μέρος δημιουργίας, ένα καταφύγιο της γνώσης και ένας τόπος όπου τα όνειρα απογειώθηκαν και φιλίες χτίστηκαν για πάντα. Οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε θα μείνουν αιώνια χαραγμένες στις καρδιές μας. Αφήνω με υπερηφάνεια το σχολείο σε μιά νέα διοίκηση, στον αγαπητό φίλο Χρήστο Παπανικολάου γιατί είμαι βέβαιος ότι μαζί με την εξαίρετη ομάδα εκπαιδευτικών ,υπαλλήλων, συνεργατών και μαθητών θα συνεχίσουν να χτίζουν πάνω στις βάσεις που θέσαμε και να οδηγούν αυτό το σχολείο ακόμη πιο ψηλά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για την παρουσία σας σε αυτό το ταξίδι. Ήταν τιμή και προνόμιο να υπηρετήσω ως διευθυντής εδώ και θα θυμάμαι για πάντα όλα όσα πράξαμε μαζί.

Να είστε καλά και να ζήσετε μια ζωή γεμάτη χαρά, ευλογία, επιτυχίες και ευτυχία

Με εκτίμηση
Νικόλαος Στ. Ράπτης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ξεχωριστός άνθρωπος, γνώστης του αντικειμένου του (Πληροφορική) και ικανότατος διευθυντής. Τυχεροί οι συνάδελφοι και οι μαθητές του.
    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.