Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιστορική πρόκριση ομάδας Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στα ημιτελικά του 14ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ



Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών π
ραγματοποιώντας ξέφρενη πορεία πέρασε στα ημιτελικά του 14ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ. Σε λίγη ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αριστοτέλη διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.
Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών αναφέρει:
 
Ιστορική πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στα ημιτελικά του 14ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος & Κύπρου.
Πραγματοποιώντας μία ξέφρενη πορεία η ομάδα μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών προκρίθηκε στα ημιτελικά του 14ου πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος & Κύπρου.
Αφού στην 1η αγωνιστική των ομίλων η ομάδα μας νίκησε με buzzer beater την ομάδα του Αστέρα Ευελπίδων (43-44) και στην 2η αγωνιστική επιβλήθηκε της Κορίνθου (41-54), προκρίθηκε ως πρώτη του Η΄ ομίλου στα προημιτελικά, για να αντιμετωπίσει την διοργανώτρια ομάδα της Κατερίνης.
Το απόγευμα της 20-07-2023 στο Λιτόχωρο, σε ένα καυτό γήπεδο από άποψης καιρικών συνθηκών και παρουσίας των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση νικώντας κατά κράτος την Κατερίνη (47-52) και πήρε επάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Σήμερα, 21-07-2023, και ώρα 15:00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης την ομάδα του Αριστοτέλη διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21-07-2023, και ώρα 11:00 και ο μεγάλος την ίδια ημέρα και ώρα 13:00.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές μας για την επάξια εκπροσώπηση του Συλλόγου και καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στους επόμενους αγώνες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.