Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην Αλμωπία: Θανατηφόρο τροχαίο στους Προμάχους - Νεκρή μια 17χρονη



Ένα κορίτσι, μόλις 17 ετών από τους Προμάχους Αλμωπίας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα (Παρασκευή 7/7), όταν η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε 17χρονη φίλη της, εξετράπη από την πορεία της.

Το δυστύχημα συνέβη σήμερα Παρασκευή, στις 4.00 τα ξημερώματα, στο 2ο χιλιόμετρο Προμάχων- Αριδαίας, όταν η μοτοσικλέτα που επέβαιναν τα δύο κορίτσια, για άγνωστο λόγο βγήκε από την πορεία της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 17χρονης συνεπιβάτιδας και τον τραυματισμό της -επίσης- 17χρονης οδηγού από τους Προμάχους, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Για το τραγικό συμβάν που σκόρπισε την θλίψη στο ακριτικό χωριό της Αλμωπίας, διεξάγει προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. μηχανές θανατηφόρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά στην Αλμωπία υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι είναι φυσιολογικό ανήλικα άτομα να οδηγούν.διχως δίπλωμα δίχως εμπειρία.τα περισσότερα παιδιά έχουν δικό τους μηχανακι από το γυμνάσιο.μεγαλο κριμα κουράγιο στην οικογένεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 04.30 τα ξημερώματα. 17χρονα κορίτσια με μηχανάκι επέστρεφαν στο σπίτι χωρίς κράνος. Γιατί; Είναι άδικο. 17χρονο αγγελούδι καλό παράδεισο να έχεις. Κουράγιο στους γονείς και στους παππούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι άδικο;Όταν ανεβαίνεις σε μηχανάκι χωρίς κράνος,είσαι υποψήφιος νεκρός.Είτε είσαι 47,είτε 17.Για να μην πω και για την εγκληματική ανευθυνότητα των γονέων που τα αφήνουν να γυρνάνε τέτοια ώρα.

      Διαγραφή
  4. Καλό παράδεισο κουράγιο στους γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.