Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρίστευσε η Σοφία Γκαγκανάκη από τα Γιαννιτσά στις πανελλαδικές εξετάσεις, με 18.820 μόρια!



Τα όνειρά της πραγματικότητα θα κάνει η μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, Σοφία Γκαγκανάκη, η οποία αρίστευσε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και με βαθμολογία που επιτρέπει την εισαγωγή της σε ιατρική ή παραϊατρική σχολή της επιθυμίας της. 
Συγκεκριμένα, διαγωνίστηκε στα μαθήματα του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και συγκέντρωσε 18.820 μόρια, αφού οι βαθμοί και οι επιδόσεις της ήταν πολύ ψηλά: 
Υγιεινή 19,9 
Ανατομία 17,9
Μαθηματικά 19,4 και 
Έκθεση 17.
Με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα η Σοφία έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και τους γονείς της, Χριστόδουλο Γκαγκανάκη και Γεωργία Αβανίδου, υπερήφανους!
Εμείς, ως Η.Ε. karatazova.com, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στην Σοφία, στους γονείς της, στους εκπαιδευτικούς της, αλλά και σε όλα τα παιδιά που έγραψαν καλά, ενώ για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν τους λέμε ότι δεν πρέπει να χάνουν την πίστη και την ελπίδα τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα ΕΠΑΛ του νομού μας.Άψογοι καθηγητές με όρεξη για δουλειά και πολύ κοντά στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.