Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Κατέλαβε την 4η θέση στο 14ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Ελλάδος & Κύπρου



Tην 4η θέση κατέλαβε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στο 14ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος & Κύπρου.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κατέλαβε την 4η θέση της τελικής κατάταξης στο 14ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος & Κύπρου. 

Σε ανάρτηση του Συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

"Η ομάδα μας, αφού στους ομίλους κέρδισε τον Αστέρα Ευελπίδων (43-44) και την Κόρινθο (41-54) και στα προημιτελικά επικράτησε της διοργανώτριας ομάδας της Κατερίνης (47-52), λαβωμένη από την κούραση και της απουσίες στον ημιτελικό αγώνα της Παρασκευής, 21-07-2023, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης και ηττήθηκε (70-46). Τις ίδιες δυσκολίες αντιμετώπισε η ομάδα μας και στο μικρό τελικό του Σαββάτου, όπου ο Όμιλος Έδρα δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε (95-41) κατακτώντας την 3η θέση με την ομάδα μας να περιορίζεται στην 4η θέση της τελικής κατάταξης. Στον τελικό του πρωταθλήματος η Αθήνα κέρδισε την ομάδα του Αριστοτέλη (72-66) και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η 4η θέση της τελικής κατάταξης, την οποία επάξια κέρδισε η ομάδα μας, αποτελεί τεράστια επιτυχία και είναι η καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας.

Για την ομάδα αγωνίστηκαν : Μάριος Γιώτας Νικολαϊδης, Ιωάννης Δεσποτόπουλος, Ευστάθιος Θεοδωρίδης, Μάρκος Μαρκούλης, Ιωάννης Οικονόμου, Πασχάλης Παπαμανώλης, Μάνος Παπαμανώλης, Παναγιώτης Στόγιος, Ιωακείμ Χαραμίδης και Μιχαήλ Χατζημιχαηλίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές μας για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την αυταπάρνηση και το ομαδικό πνεύμα, που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας επάξια τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.