Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδηλώσεις Αυγούστου - 92 μουσεία και μνημεία ανοικτά για την πανσέληνο



Ενενήντα δύο μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι «δίνουν» ραντεβού φέτος με… «Δύο Φεγγάρια τον Αύγουστο».
Το ολόγιομο φεγγάρι της 1ης και της 31ης Αυγούστου θα φωτίσει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκδηλώσεις που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία.
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το "πράσινο" φως στο φετινό πρόγραμμα για τις δύο βραδιές, το οποίο περιλαμβάνει σαράντα έξι πολιτιστικές προτάσεις, συναυλίες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ποιητικές βραδιές, προβολές, αστροπαρατήρηση και ξεναγήσεις, πολλές εκ των οποίων πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τοπικούς συλλόγους.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό το συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Στον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις για τις οποίες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες στο επόμενο διάστημα. Προς το παρόν το Μουσείο της Πέλλας ανάρτησε την σχετική αφίσα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.