Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρόδος: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του beach bar μετά τον σάλο με τον σερβιτόρο στη θάλασσα



Απάντηση έδωσε ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Ρόδο μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελίες μέσα στη θάλασσα, σχεδόν… κολυμπώντας.
«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ δεν είχα καμία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα στην εργασία είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα τυχερά του. Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης του έταξε γερό φιλοδώρημα μπήκε για να το πάρει» δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο OPEN και πρόσθεσε:

«Η στολή που βλέπετε είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι αυτό το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή ο οποίος ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου. Ήρθαν το απόγευμα εδώ 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Έλεγχοι έχουν γίνει και από το Λιμενικό και δεν βρήκαν καμία παράβαση στη νομοθεσία. Όσο γι’ αυτά τα τραπεζάκια μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Όπως το πάρει κανείς, αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Μάλιστα ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζομένους εάν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και απάντησαν ότι το κάνουν γιατί έχουν καλύτερα φιλοδωρήματα. Και ξαφνικά βρίσκομαι να κατηγορούμαι που ποτέ κανείς δεν είπε κάτι για εμένα. Πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του δικηγόρου μου και δεν θέλω να κάνω κάποια άλλη δήλωση. Και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει».

Πρόστιμα από το λιμεναρχείο Ρόδου στο κατάστημα που είχε προβεί σε παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου

Πρόστιμα για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου από επικαθήμενες κατασκευές, επιβλήθηκαν από το λιμεναρχείο της Ρόδου στην επιχείρηση υγιειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή Αγ.Μαρίνα, όπου σε βίντεο στα sosial media φαίνεται σερβιτόρος με δίσκο με φαγητά να μπαίνει στη θάλασσα, προκειμένου να εξυπηρετήσει πελάτες που βρίσκονται σε πλατφόρμα.

Σημειώνεται ότι για το θέμα είχε δοθεί εντολή από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο λιμενικό σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί και σε προγενέστερους ελέγχους στις 16.06.2023 και στις 21.06.2023 και είχαν σχηματισθεί οι σχετικές δικογραφίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποιό φιλοδώρημα ρε αλήτη; Αφού και αυτά του τα ρουφάς γιατί λατρεύεις τον Μολώχ του χρήματος. Τα παραμύθια αυτά, σε αυτούς που βλέπουν όλη μέρα ΣΚΑΙ, Σουρβαιβορ και τις αντικοινωνικές αηδίες στις οποίες έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές - ψηφοφόροι, στις οποίες βλέπουν τα παιδιά τους να τρώει το ένα τον άλλο για 1 χιλιάρικο τη βδομάδα και μερικά λεπτά ξεφτιλισμένης δημοσιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια" και "είναι ο 'πιτσιρικάς' εργαζόμενος μου" και "είναι μεμονωμένο γεγονός". Δηλαδή οι συμβάσεις εργασίας που καθορίζουν τους "όρους και τις συνθήκες" εργασίες ρε γκασμά δε σου πέρασαν ποτέ από το μυαλό; Δεν πρέπει να τις τηρείς; Τί είσαι εσύ; Υπεράνω νόμων; Θα σου πεί ο εργαζόμενος "θα γίνω καραγκιόζης και θα μεταφέρω την παραγγελία στους ξανθούς/φραγκάτους/βορειοευρωπαίους για τους οποίους εμείς οι ημεδαποί είμαστε σκουπίδια και δεν έχω ΚΑΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ" και συ θα το ανεχτείς για μερικά φιλοδωρήματα που θα εισπράξεις από τους εργαζόμενους σου; Τί σκατά επιχειρηματίας είσαι; Δεν σέβεσαι τους νόμους του ελληνικού κράτους, της Ε.Ε., τη Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Πού το μόνο μυαλό που έχεις είναι πώς θα θησαυρίσεις περισσότερο χρήμα; Και θες να πιστέψουμε ότι του 'τάξανε' φιλοδώρημα για να πάει κολυμπώντας την παραγγελία; Και από πότε οι "πιτσιρικάδες" γίνανε εργαζόμενοι αντί να σπουδάζουν στις αντίστοιχες τουριστικές σχολές για να ασκούν τα αντίστοιχα αξιοπρεπή τουριστικά επαγγέλματα; Ουστ από δω μαφιόζοι της ελληνικής τουριστικής τσιφλικοβιομηχανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σχέση έχουμε με το κράτος των Αθηνών και της Μυκόνου βρε παιδιά;;; Στην Πέλλα υπάρχει κοσμος που πάει διακοπές μακρύγιαλλο και χαίρεται επειδη πήρε 5χιλ από ροδάκινα .. και στη Μύκονο ο σερβιτόρος έχει μεροκάματο 100 ευρώ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.