Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με απόλυτη επιτυχία η μεγάλη εκδήλωση του «ΠΥΡΡΟΥ» στην Κρύα Βρύση!



Πρόεδρος Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος: «Θερμές ευχαριστίες στο κοινό και σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ”!

Σε μια υπέροχη από άποψη κεφιού, διασκέδασης και ροής βραδιά, ο σπουδαίος Γιάννης Καψάλης, ο μοναδικός σολίστ Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Δημήτρης Τζίμας, ο σολίστ του βιολιού Μιχάλης Τζιχάνης και όλο το επιτελείο τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό, αποζημιώνοντας τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παρά τον άστατο καιρό που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από την μεριά του ο «ΠΥΡΡΟΣ» παρουσίασε το μικρό χορευτικό του τμήμα, αποτελούμενο από παιδιά που πήραν το «βάπτισμα του πυρός» σε ζωντανές εκδηλώσεις και, ομολογουμένως, τα πήγαν περίφημα στην παράσταση που έδωσαν.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Τσίκος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας, παρά τα παιχνίδια του καιρού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους παρευρισκόμενους για τη συγκινητική τους προσέλευση και τη δύναμη που μας δίνουν για τη συνέχεια. Παρά τα εμπόδια στην προετοιμασία της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, που πλέον έχει γίνει θεσμός, εμείς, τα καταφέραμε. Γι’ αυτό όλο το Διοικητικό Συμβούλιο αξίζει πολλά «μπράβο», όπως και τα παιδιά του μικρού χορευτικού με τη δασκάλα Ελευθερία Τσίκου για την προσπάθεια που έκαναν και το όμορφο αποτέλεσμα. Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν»!

Ο «ΠΥΡΡΟΣ» ευχαριστεί την Π.Ε. Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας για την οικονομική συνδρομή και την γενικότερη υποστήριξη όπως, επίσης, τους χορηγούς Νίκο Πήχα – κοσμηματοπωλείο, Παγωτοβιομηχανία ΑΤΕΝ του κ. Παπανάρετου, τον κ. Λάζαρο

Αθανασιάδη – Χωματουργικά & Είδη Υγιεινής, τους επαγγελματίες που προσέφεραν τα δώρα για την κλήρωσή μας κ.κ. Θεόφιλο Φιλιππίδη - Εμπορία Ζωοτροφών, Λάζαρο Σιδηρόπουλο – Κοσμηματοπωλείο και το κατάστημα ρούχων Αναστασίας Τάχου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ανθρώπους που συνέδραμαν στην επίλυση προβλημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, όπως ο Θέμης Κυρατζάκος, στον Αντιδήμαρχο Κρ. Βρύσης Πέτρο Σεραϊδη, στον πρ. Πρόεδρο Δημήτρη Παρασκευόπουλο, στους υπαλλήλους της Τ.Κ. Κρύας Βρύσης και του Δήμου Πέλλας που έκαναν αθόρυβη αλλά πολύ ουσιαστική δουλειά και στους κ.κ. Δημήτρη Ντίτουρα και Νίκο Ξανθόπουλο, τέως και νυν Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κρ. Βρύσης αντίστοιχα, για τη συνεργασία τους. Κλείνοντας, ευχαριστούμε την Τροχαία, την Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας και τα στελέχη του Αστυνομικού Σταθμού Κρ. Βρύσης για την υποστήριξη όπως, επίσης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τη συμβολή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στους σπουδαίους μουσικούς που μαγνήτισαν το κοινό και σε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.