Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία για να σωθεί πρώτη κατοικία οικογένειας των Γιαννιτσών- Κάλεσμα της ''Αριστερής Κίνησης Πέλλας''


Συνεχής ο αγώνας του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων για να αντιμετωπίσουν τις άγριες ορέξεις των funds και των servicers, ενώ πολλές οικογένειες μένουν στον δρόμο και χιλιάδες αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο.
Πιο συγκεκριμένα:
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της DOVALUE, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (Τετάρτη 12.7), εκπρόσωποι φορέων και σωματείων- μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Κατά των Πλειστηριασμών, απαιτώντας να σταματήσει ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας από τα Γιαννιτσά, γεγονός που προσωρινά αποφεύχθηκε χάρη στη λαϊκή αλληλεγγύη και στην παρέμβαση φορέων και πολιτών.
Με ανακοίνωσή της η "Αριστερή Κίνηση Πέλλας" καλεί σε εγρήγορση τους πολίτες αλλά επίσης καλεί τους υποψηφίους-ες για το δήμο Πέλλας "να πάρουν θέση πριν έχουμε έναν δήμο χωρίς σπίτια και κατοίκους", όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά. 
Η "Αριστερή Κίνηση Πέλλας" καλεί όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα, δηλώνοντας ότι "τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός".

Η ανακοίνωση- κάλεσμα της "Αριστερής Κίνησης Πέλλας"
"Μετά το αρπαχτικό fund Cepal - Alpha bank, σειρά εμφάνισης πήρε το αρπαχτικό fund Dovalue που διαχειρίζεται δάνεια της Eurobank (στο οποίο είναι μέτοχος η Eurobank)!!! 
Σήμερα, μια οικογένεια της πόλης μας (Γιαννιτσά) απέκρουσε τον εκβιασμό τους χάρη στη λαϊκή αλληλεγγύη!! Όμως το άμεσο μέλλον προβλέπεται εκρηκτικό αφού καθημερινά σχεδόν τα fund κανουν την εμφάνιση τους σε όλο το δήμο Πέλλας!! 
Καλούμε το λαό να μη φοβηθεί και οργανωμένα όπως σήμερα να νικήσει!! 
Καλούμε και τους- τις υποψηφίους-ιες για το δήμο Πέλλας να πάρουν θέση πριν έχουμε έναν δήμο χωρίς σπίτια και κατοίκους!!" 
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τα παράπονα σας στους κολλητούς σας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τα πάρει η ΝΔ να τα δώσει σε επενδυτές από το Μπαγκλαντές

      Διαγραφή
    2. Με τον πτωχευτικό νόμο της ΝΔ του 2020 παίρνουν τα κοράκια τα σπίτια. Μέχρι τότε καμμία πρώτη κατοικία δεν είχε χαθεί, υπήρχε προστασία με τον Νόμο Κατσέλη και άλλο Νομο στις αρχές του 2019

      Διαγραφή
  2. Να αναδειχτούν τα προβλήματα του διπλανού μας, του γείτονα μας, να φωνάξει ο καθένας ότι του παίρνουν το σπίτι, ότι δεν τα βγάζει πέρα, ότι του κόβουν το ρεύμα, ότι δεν έχει αξιοπρεπή δουλειά ή ότι η δουλειά που έχει είναι επισφαλής, εποχική, ανασφάλιστη και το μεροκαμάτο δεν του αρκεί για να ζήσει. Να μαζευτεί η γειτονιά και να δώσει ΑΜΕΣΑ λύση στο πρόβλημα. Δεν είναι ζήτημα ιδεολογικό πλέον, είναι ζήτημα ανθρωπιάς.
    Εύγε στην Αριστερή Κίνηση Πέλλας που τολμάει να θίξει ζητήματα που για την ελίτ του τόπου μας δεν αξίζουν καν την προσοχή τους. Δεν τολμάει κανείς να θίξει αυτά τα ζητήματα της στέγης, του κόστους ζωής, της αξιοπρέπειας της ζωής που ζούμε, στο πρόγραμμα τους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πλασσάρουν μαϊντανούς πρός άγραν ψήφων και να αναλώνονται στο ποιός θα μαζέψει τους περισσότερους ψήφους, λόγω μεγάλων σογιών και μεταγενέστερων εξυπηρετήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λες φίλε πολύ σωστά μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.