Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα - Συνεχίζεται η προβολή των ταινιών



Συνεχίζεται  η προβολή των ταινιών από  τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την ΔΗΚΕΔΕ στον πανέμορφο και δροσερό θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα. 

- Σήμερα Τετάρτη 19/7/2023: ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ

- Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023: Ντετέκτιβ Μάρλοου.
Φιλμ Νουάρ. Διάρκεια: 109’. Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν. Με τους: Νταϊάν Κρούγκερ, Τζέσικα Λανγκ, Ντάνι Χιουστον, Λίαμ Νίσον.
Στο Μπέι Σίτι του 1939, μια γοητευτική και πλούσια κληρονόμος προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου για να εντοπίσει έναν πρώην εραστή της που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Μαθαίνει πως εκείνος σκοτώθηκε έξω από ένα ιδιωτικό κλαμπ με ύποπτες δραστηριότητες κι αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να σκηνοθέτησε ο ίδιος το θάνατό του.

-Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου 2023: Ο Γιός.
Δράμα. Διάρκεια: 123’. Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζέλλερ. Με τους: Ζεν ΜακΓκράθ, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι, Χιου Τζάκμαν, Άντονι Χόπκινς.
Η πολυάσχολη καθημερινότητα του μεγαλοδικηγόρου Πίτερ, ο οποίος ζει με τη σύντροφό του Μπεθ και το νεογέννητο μωρό τους, αναστατώνεται όταν υποχρεώνεται να φιλοξενήσει τον Νίκολας, τον ψυχικά εύθραυστο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του.

-24, 25 και 26 Ιουλίου2023: Στο στοιχείο τους.
-27 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου 2023: Mission Impossible 7.


Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.
 ‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:30. 
Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ. 
Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού. Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:  https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.