Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Δεν βγήκε ''λευκός καπνός'' από την διοικούσα παράταξη για υποψήφιο δήμαρχο



Αν και διανύουμε για τα καλά "καυτή" προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ωστόσο στον δήμο Έδεσσας η εικόνα για το ποιος θα είναι επικεφαλής της διοικούσας παράταξης μετά την παραίτηση Γιάννου, είναι θολή και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.
Χθες συνεδρίασε για μια ακόμη φορά η παράταξη "Δημοτική Πρωτοβουλία- Έδεσσα Βεγορίτιδα", με θέμα συζήτησης το ποιος θα ηγηθεί ως υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες εκλογές, αλλά ...δεν βγήκε "λευκός καπνός"! Δεν λήφθηκε καμία απόφαση για συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι γνώμες και οι προτάσεις μοιράστηκαν ανάμεσα στον (σημερινό δήμαρχο) Γιάννη Μουράτογλου και στον (πρώην δήμαρχο) Δημήτρη Γιάννου, τo come back του οποίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και περισσότερο!
Υπενθυμίζουμε ότι στην «μάχη» της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου από την παράταξή του είχε μπει ο σημερινός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππος Γκιούρος, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποια επίσημη κίνηση ή δημόσια ανακοίνωση από την πλευρά του, αν και όπως είχε πει ο ίδιος, κάτι τέτοιο θα γινόταν αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.
Όπως μας μετέφερε πρόσωπο που έχει σχέση με την διοικούσα παράταξη στο δήμο Έδεσσας, "το μόνο σίγουρο είναι ότι η παράταξη θα συμμετέχει στις εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο που θα συμφωνήσουμε όλοι και θα αποφασίσουμε άμεσα". 
Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι σε 53 μέρες από τώρα, δηλαδή μέχρι στις 31 Αυγούστου 2023, οι συνδυασμοί θα πρέπει να κατατεθούν στα πρωτοδικεία και ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων είναι πολύ αυξημένος σε σχέση με προηγούμενες εκλογές.
Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως, μας έλεγε η ίδια "πηγή", θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις και θα δρομολογηθούν εξελίξεις για τον υποψήφιο δήμαρχο από την παράταξη που διοικεί σήμερα το δήμο Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Ολα τα εγα που εγιναν στο δημο εδεσσας τα εβγαλε ο Μουρατ. Αφηστε τον γιαννου να τραγουδαει και να μην μπορει να το χώνεψη Ενας ηταν.. ειναι.. και θα ειναι δημαρχος!!! Μουρατογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα έργα καλά και πονηρά!

      Διαγραφή
    2. Να βολεύονται μερικες και καποιοι να τα περνουν

      Διαγραφή
  2. γιουρο ουτε για πλακα ουτε δευτερη κυριακη δεν θα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είναι ο Σουλτανογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν ρωτατε το Μιχαλακι που ειναι μεγας παραγοντας; Η το Σωτηρακη το Μουκα; Ξεφτιλισατε τη παραταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλό πράμα έρχετε , θα μας κάνουν έκπληξη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποφάσισαν να αφήσουν το Ρυσάφη στη τύχη του γιατί πολύ την είδε. Άσε που στο γκάλοπ ο Τσιτσάγκας ήταν πιο ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος κρατάει ποιον εκεί στο δημαρχείο. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

      Διαγραφή
  7. Ο λαγός τόσα χρόνια έκανε την δουλειά του καλά αντιπολίτευση μηδέν ήρθε η ώρα της συγχώνευσης με την παράταξη Γιάννου και επικεφαλής ο Ίδιος ο Λαγός !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάτσουν στο Ρυσάφη θέλουν δεν θέλουν.

      Διαγραφή
    2. Αυτός θα κάτσει σε αυτούς .Δε γίνεται το πέντε τοις 100 να κάνει κουμάντο στο 40

      Διαγραφή
    3. Ο αδύνατος πάει στους δυνατούς για να πάρει αξία αυτό είναι το σωστο

      Διαγραφή
    4. 1:12 την δεδομένη στιγμή, ποιος είναι ο αδύνατος και ποιοι οι δυνατοί; Σε άλλη πόλη ζεις;

      Διαγραφή
    5. 3:48 ο Ρυσαφης είναι ο λίγος , δυο φορές τρίτος . Άντε αυτός δεν βαρέθηκε , εσυ δεν κουράστηκες ;;;; Να ελπίζεις .

      Διαγραφή
    6. 10:18 Μέχρι στιγμής ο Ρυσαφης είναι αυτός που δείχνει έτοιμος για εκλογές. Ο Μουράτογλου ή δεν μπορεί ή φοβάται να ανακοινώσει. Όπως και να έχει ένας τρόπος υπάρχει για να μην βγει ο Φλογερας. Πάρτε το χαμπάρι και ελατε να τελειώνουμε!

      Διαγραφή
    7. 11:57 Σε κουτσό άλογο μόνο ενας χαζος μπορεί να πάει να καθίσει ,Θα κάνει και παγκόσμιο ρεκόρ σε τρεις συνεχόμενες εκλογές ,τρίτος .

      Διαγραφή
  8. Μπραβο, θα καταντήσει η Εδεσσα το Γαλατικό χωριό που όλη η Ελλάδα θα είναι μπλε και αυτή Ροζ. Βρείτε άκρη και τελειώστε το πριν ξεκινήσουν οι εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πάτρα που είναι κόκκινη με Πελετίδη δήμαρχο πειράζει κανέναν και προοδεύουν σαν δήμος και αναπτύσονται και ανάγκη δεν έχουν κανένα γιατί όλα γίνονται με προγράμματα δεν παρακαλάνε κανέναν και για να ξέρετε κάτι 4 χρόνια με κυβέρνηση ΝΔ και δήμαρχο μπλέ ΝΔ τι χρηματοδότηση πήρε για έργα μήπως όλα αυτα που γίνονται είναι χρηματοδοτήσεις και προγράμματα επί ΣΥΡΙΖΑ ;
      Ένα εκατομμύριο το έκρυβαν για να κάνει το γήπεδο που δεν θα τελειώσει ποτέ χαντακοσε τον αθλητισμό δεν έχουν γήπεδο να αθλούνται και θέλετε να είναι μπλε
      Θα είναι ροζ κίτρινο κόκκινο πράσινο μπλέ όλα τα χρώματα και τα αρώματα έτσι θα πάει μπροστά μία αυτοδιοίκηση και όχι να παρακαλάει σαν επαίτης τον κάθε έναν βουλευτή δουλειά πρόγραμμα και όραμα για το καλύτερο του δήμου!!!
      Ναι ξέχασα και κάτι ακόμη ο δήμος Πάτρας έχει κάνει τις σχολικές καθαρίστριες μόνιμες με τα μισή χρηματοδότηση από το δημόσιο και με την άλλη μισή με τους ίδιους πόρους του δήμου και πλήρης ωραρίου όχι τρίωρα δίωρα οι μπλέ δήμοι το κάνουν αυτο ένα παράδειγμα από πολλά που μπορώ να σου γράψω!!!

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει ο Πελετιδης με τον Τσεπκεντζη και η Πάτρα με την Εδεσσα. Προσπαθείς να ταυτίσεις τον δήμαρχο της 3ης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, με εναν πρώην δημοτικό σύμβουλο που η διοίκηση του απέτυχε οικτρά και έχει ευθύνη και ο ίδιος. Η Εδεσσα μας δυστυχώς δεν είναι Πάτρα και πρέπει να βασίζεται στην στήριξη των βουλευτών για κοινή πορεία στις διεκδικήσεις. Το αν το έκανε ή Οχι η διοίκηση Γιαννου είναι άλλη συζήτηση. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να έχεις ανοιχτές πόρτες στα υπουργεία και να σε ακούν με μια στοιχειώδη προσοχή. Τέλος μιας και βλέπω ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης παράταξης, πείτε του να σταματήσει να απαρνείται τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να στρέφει απέναντι του την μοναδική βουλευτή που θα τον στηρίξει και ίσως τον βοηθήσει σε περίπτωση που εκλεγεί! Ελεος! Τα βασικά!

      Διαγραφή
  9. Θα πρέπει να εξηγήσει ο Γιάννου γιατί τρεις βδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές παραιτήθηκε από δήμαρχος για να γίνει υποψήφιος βουλευτής που δεν υπήρχε περίπτωση να βγει ποτέ βουλευτής. Γιατί;
    Είναι ένα ερώτημα που πλανάται σε όλη την Έδεσσα. Πρέπει να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιάννου έφυγε ετοιμάζεται ο Μουράτ και η Μαρούλα όλοι μαζί πάνε σπίτι, βασικά ο καθένας το δικό του .Έρχεται στην ομάδα και ό Ρυσαφης εως υποψήφιος σύμβουλος.Και αγωνίζονται όλοι μαζί για να πάρουν τον Δήμο, αυτό είναι το σενάριο , που θα είναι και η πραγματικότητα σε κανα δεκαριά μέρες θα ξέρουμε σίγουρα μέχρι τότε υπομονή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.