Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάση ζωής ο εθελοντισμός και η υποστήριξη στα ΑμΕΑ για τον συντοπίτη μας Παναγιώτη Γεροκώστα



Tη ζωτική σημασία του εθελοντισμού, του αλτρουισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο στέλνει με τον καλύτερο τρόπο ο συντοπίτης μας Παναγιώτης Γεροκώστας από το Δροσερό του δήμου Πέλλας.
Ο κ. Γεροκώστας ζει και εργάζεται στην Αττική καθώς είναι τεχνικός στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, αλλά αφιερώνει εθελοντικά (δηλαδή χωρίς καμία αμοιβή) σημαντικό χρόνο στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης πηγαινοέρχεται δύο φορές την εβδομάδα από την Αθήνα στην γειτονική μας Αλεξάνδρεια, καθώς από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα παιδιά και με την δική του καθοδήγηση δημιουργούνται φωτιζόμενες κατασκευές -λογότυπα μέσα από εκπληκτικές δημιουργίες, μικρά έργα τέχνης από τα χέρια των παιδιών του Κέντρου!  
Πρόσφατα τον Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας, ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», τίμησε τον Παναγιώτη Γεροκώστα για την εθελοντική συμμετοχή του στο τμήμα κατασκευών του Κέντρου αλλά -κυρίως- για τα μηνύματα του εθελοντισμού που στέλνει με τον τρόπο αυτό! 
"Στάση ζωής..."
"Ο εθελοντισμός είναι μια στάση ζωής που ενστερνίζεται ιδιαίτερες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, το δικαίωμα στη ζωή, η κοινωνική συμμετοχή", δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα μας, προσθέτοντας: "Με την εθελοντική συμμετοχή μου στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα θετικής στάσης, ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης στα άτομα με αναπηρία και να τονίσω παράλληλα την σπουδαία δουλειά που γίνεται από το προσωπικό του στο συγκεκριμένο Κέντρο".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.