Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι επαρχιακές οδοί Αρχαγγέλου και Αρχαγγέλου – Σκρα



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, εντός του οικισμού Αρχαγγέλου και η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Με το πέρας των εργασιών, οι δρόμοι που παραδίνονται σε δημόσια χρήση φέρουν νέο αντιολισθηρό οδόστρωμα, που βελτιώνει αισθητά το επίπεδο ασφάλειας στην κίνηση των οχημάτων και διευκολύνει την παροχέτευση των νερών της βροχής.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στον Αρχάγγελο, σύντομα θα ξεκινήσει η οριζόντια σήμανση, με τη διαγράμμιση των δρόμων, εντός του οικισμού Αρχαγγέλου και της Επαρχιακής Οδού Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.