3.7.23

Σε ψαροταβέρνα συντοπιτών μας στην Χαλκιδική ο πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας, Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι


Μια "υψηλή" επίσκεψη είχαν χθες Κυριακή στο εστιατόριό τους στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, το ζευγάρι Χρήστος Παπαδόπουλος και Ευγενία Παπασταθοπούλου από τα Γιαννιτσά.
Συγκεκριμένα, το kavouras Sea View Reztaurant επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι, ο οποίος επέλεξε να φάει τα ψάρια του στην γνωστή ψαροταβέρνα της Χαλκιδικής και έμεινε κατενθουσιασμένος τόσο από τις μοναδικές γεύσεις που δοκίμασε όσο και από την μαγευτική τοποθεσία που βρίσκεται το εστιατόριο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφθεί σύντομα το συγκεκριμένο εστιατόριο. Μάλιστα την φωτογραφία που βγήκε στο εστιατόριο με τους ιδιοκτήτες του την έστειλε εκείνη την ώρα και στον συνάδελφό του Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με την σημείωση -πρόσκληση να συναντηθούν μέσα στο καλοκαίρι στο πανέμορφο μαγαζί!
Το ζευγάρι από τα Γιαννιτσά φωτογραφήθηκε με τον κ. Κοβατσέφσκι και την σύζυγό του και σε ανάρτησή του σημείωσε χαρακτηριστικά:
"Ο πρωθυπουργός της γείτονας χώρας Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι στον Kavouras Sea View Restaurant ....
Μία ευχάριστη έκπληξη είχαμε σήμερα εδώ στην καλύτερη ψαροταβέρνα της Χαλκιδικής, όπου ο πρωθυπουργός της γείτονας χώρας μας επέλεξε για το δείπνο του και εξέφρασε τον θαυμασμό του, τόσο για τις γεύσεις και ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και για το άψογο σέρβις και την υπέροχη θέα... Ευχαριστούμε πολύ...!!!"

5 σχόλια:

  1. Σιγά την προσωπικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα μεζεα μας τι εκανε ενας σκοπιανος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα να δεις που στο τέλος οι σκοπιανοί θα ζητήσουν και κανένα πόδι απ' τη Χαλκιδική. Εξ άλλου κ. Πρωθυπουργάρες Τσίπρα και Μητσοτάκη τρία έχουμε. Εδώ είχαμε μια Μακεδονία και χαρίσαμε τη μισή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τέτοιο μίσος ρε αδέρφια ; Αυτά μαθαίνουμε στην Εκκλησία τα παιδιά μας κάθε Κυριακή; Μίσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 670.000 Έλληνες στο Κρούσουβο Μοναστήρι και στην γύρω περιοχή.Οταν πεθαίνουν ζητάνε απο τα παιδια τους οι σταυροί να έχουν ελληνικά ονόματα και το ίδιο βράδυ πάνε οι Σλάβοι και αλλάζουν τα ονόματα με σλαβοβουκγαρικα, και την επόμενη μέρα ξανά το ίδιο. Τους δώσαμε όνομα ταυτότητα και εθνικότητα. Μάλιστα, πρόσφατα οι Γερμανοί αναγνώρισαν βουλγαρική μειονότητα στα Σκόπια, ούτε οι ανταρτες του ΔΣΕ δεν το έκαναν το Μάρτιο του 1949 και ουσιαστικά κλείνοντας τα σύνορα ο Τίτο έχασαν τον πόλεμο με τους πράκτορες της ΝΟΦ..Και το έκανε ο Αλέξης ο γκοτζιας με το καπελάκι. ΒΑ ΤΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ μαζί με τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ του ΚΑΒΟΥΡΑ από τα ΓΙΑΝΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.