Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο ανακοινώνεται επίσημα η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου



Αύριο, Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στη μετά Τσίπρα εποχή. Λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο και χώρο της ανακοίνωσης προς το παρόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου τα τελευταία εικοσιτετράωρα συναντήθηκε με στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, για να έχει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στο κόμμα.
Ειδικότερα, βρέθηκε με προεδρικούς, με στελέχη από τους Πασοκογενείς και φυσικά με πρόσωπα από την Ομπρέλα.
Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Γιάννη Ραγκούση, την Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο Μπίστη.
Δηλαδή αρκετά από τα στελέχη που μέχρι πρότινος ήταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τώρα εμφανίζονται να συντάσσονται με την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς η πρώην υπουργός έχει τον «αέρα νίκης».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έφη έλα με φόρα να μας πάρει η κατηφόρα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε τώρα τι θα κάνει η Τζακρη , πως θα συνεννοειται αν τελικά γίνει πρόεδρος η Αχτσιογλου!ε ρε γλέντια τη βλέπω την Τζάκρη και τους ψηφοφόρους της σε άλλο κόμμα, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ του νομου στην πλάτη της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ αξιόλογη περίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κ.Αχτσιόγλου; Πότε ενδιαφέρθηκε για το νομό μας; Φυτευτή από το πατέρα της στο Επικρατείας και από εκεί με δόλιες διαδικασίες ανατροπής του Τσίπρα ήρθε η ώρα της υποψηφιότητα της. Τίποτε τυχαίο. Όλα προσχεδιασμένα. Δεν μας αποχαιρέτησε και ο συνεργάτης της που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο Τσίπρα. Σαν τον Τσίπρα κανένας.

      Διαγραφή
  4. Απολαύστε το 41 …τα εκατό ,ονειρευτείτε πάνω στο συννεφάκι σας και αφήστε σε άλλους να νοιάζονται για την κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.