Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Καρφί'' Καστανίδη για τους... ''Πασοκίζοντες που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου''



Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., στη σκιά των εξελίξεων και του αποκλεισμού του από το κοινοβούλιο με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν έκρυψε την οργή του για την απόφαση του προέδρου του κόμματος να κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης και να τον πετάξει εκτός κοινοβουλίου, ενώ μετά την πρώτη κάλπη η Χαριλάου Τρικούπη διέρρεε ότι η έδρα θα του επιστραφεί.

Συνεπώς οι δηλώσεις που έκανε, χθες Δευτέρα, στην Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, έχουν τη δική τους σημασία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το documento.gr, ο Χάρης Καστανίδης μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όταν ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας του έδωσε το μικρόφωνο, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με νόημα «κάποιοι σημερινοί πολιτικοί – και δεν αναφέρομαι σε άλλα κόμματα, αλλά σε ΠΑΣΟΚίζοντες – σκίζουν τα ιμάτια τους υπέρ της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον Παπανδρέου, ούτε γνωρίζουν καν την προσωπικότητα του».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.