Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δολιοφθορές, ζημιές και καταστροφές στο γήπεδο της Νέας Πέλλας


Δολιοφθορές, καταστροφές και ζημιές από αγνώστους υπέστησαν εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Νέας Πέλλας, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση η διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας", η οποία συμπληρώνει ότι θα κινηθεί νομικά ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες, ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος"
Σε ανάρτησή της η διοίκηση της ομάδας επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς κάποιοι "ανεγκέφαλοι" δεν σεβάστηκαν τον κόπο και τον αγώνα της διοίκησης, που προσπαθεί διαρκώς να αναβαθμίσει την ποιότητα των εγκαταστάσεων του γηπέδου μας! Δολιοφθορές στα καινούρια κουφώματα, σπάσιμο πόρτας και άλλες εκτεταμένες ζημιές. Η διοίκηση δεν πρόκειται να σταυρώσει τα χέρια και θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να μην ξαναϋπάρξουν τέτοια περιστατικά!»

Η Κοινότητα Νέας Πέλλας
Η Κοινότητα Νέας Πέλλας επισημαίνει τα εξής:
"Δυστυχώς συμβαίνουν περιστατικά τα οποία ακυρώνουν την όρεξη και τον κόπο κάποιων ανθρώπων οι οποίοι αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και πολύ κόπο.
Να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα ξέρουμε ποιοι το έκαναν και θα υποστούν τις συνέπειες όπως σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο κόσμος δεν ασχολείται με τα κοινά και το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει και να κρίνει, χωρίς να κοπιάζει."
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΊ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΑΖΏΝΕΙ. ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΒΆΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΌ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΏΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΈΣ. ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΑΊΣΧΥΝΤΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ. ΕΎΧΟΜΑΙ Η ΕΛΑΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΈΝΟΧΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.