Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Η Πόπη Τσαπανίδου παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου αναζητούν ήδη αντικαταστάτη για τη θέση του εκπροσώπου, καθώς η προβολή των θέσεων του κόμματος θεωρείται κομβικής σημασίας.
Στις εκλογές του Ιουνίου δεν εξελέγη βουλευτής, όπως είχε γίνει στις εκλογές του Μαΐου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τρεις βουλευτές Επικρατείας.
Μετά την 25η Ιουνίου, οι δημόσιες τοποθετήσεις της είχαν περιοριστεί και το κλίμα προοικονομούσε την συγκεκριμένη εξέλιξη. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Για το ότι κατάφερε μέσα σε ελάχιστους μήνες να καταστρέψει την όποια δημοσιογραφική καριέρα της και να γίνει τόσο αντιπαθητική. Εντυπωσιακό! Τα έκανε όλα με φόρα 🤣😂🤣😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανόητη γυναίκα που ξεφτιλιστηκε με το να αποδεχτεί τη θέση. Αν είχε λίγο περισσότερη προνοητικοτητα να δει κατά πού πάνε τα πράγματα, θα είχε περισώσει την καριέρα της πού πλέον έχει στιγματιστει ανεπανόρθωτα. Με φόρα Ποπιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια καριέρα, εννοείς αυτή που κάνουν οι...πορτοσαλτε Οικονόμου, Πρετεντέρης και όλοι οι αρπαχτρες της ελληνικής τηλεόρασης???

      Διαγραφή
    2. ναι γιατι ο δικό σου ο τραγκας λίγα εκατομμύρια έβγαλε

      Διαγραφή
  4. Σκασιλα μας!!!! Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.