Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Υπουργό Τουρισμού ο Διονύσης Σταμενίτης για θέματα της Αλμωπίας



Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη είχε ο Υφυπουργός 
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, τον Αντιδήμαρχο κ. Χατζηγιαννίδη και τον Αντιπρόεδρο της «Λουτρά Λουτρακίου Α.Ε.» κ. Λιούγα.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Τουρισμού και οι προοπτικές χρηματοδότησης του Δήμου Αλμωπίας. Όπως ενημερώθηκε η Υπουργός, τόσο από τον Υφυπουργό κ. Σταμενίτη όσο και από τον Δήμαρχο Αλμωπίας ο Δήμος έχει έτοιμες μελέτες, που αφορούν έργα αναβάθμισης των Λουτρών Πόζαρ αλλά και ανάπλασης του οικισμού (ύψους 3.000.000 εκ. ευρώ). Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο ο Διονύσης Σταμενίτης παρακολουθεί στενά από την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και η υλοποίηση του αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω αναβάθμιση των Λουτρών ως τουριστικού προορισμού. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε και η ιδιαίτερη αναφορά και προβολή του ιαματικού τουρισμού μέσα από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» και της διαφημιστικής καμπάνιας.
Στο περιθώριο της συνάντησης ο Υφυπουργός κ. Σταμενίτης έθιξε στην Υπουργό κ. Κεφαλογιάννη και το ζήτημα των προτάσεων της ΕΤΑΔ προς χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, για έργα που αφορούν το χιονοδρομικό κέντρο «Βόρας –Καϊμάκτσαλαν» με αντικείμενο την αγορά εξοπλισμού και βελτίωσης εγκαταστάσεων. Η Υπουργός τόνισε ότι η αναβάθμιση των χιονοδρομικών της χώρας αποτελεί μια στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο σχεδιασμός για το χιονοδρομικό κέντρο του Νομού Πέλλας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. γιατί άργησαν αυτά τα έργα τόσα χρόνια? Γιατί ? ξέρουμε ποιός φταίει? Είναι σημαντικό θέμα η απόδοση ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λύσαμε τα αγροτικά προβλήματα και τώρα θα λύσουμε και του τουρισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμάστε ρεμάλια ότι το Ταμείο "Ανάκαμψης" θα είναι πάντα το κεντρικό θέμα των συναντήσεων - φωτογραφήσεων. Το ζήτημα είναι η διανομή του χρήματος από πάνω προς τα κάτω. Πάρτε καλή θέση στο καρέ της φωτογραφίας με την ελίτ για να έχετε μέλλον στη διανομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η ιγνατιάδου είναι στην χαλκιδικη και κάνει μπάνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φωτογραφίες υποδηλώνουν κάτι; Και οι VIPS δημοσιεύουν συνέχεια φωτογραφίες. Μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας είναι όλα.

      Διαγραφή
    2. Όχι θα πάει στη Κεφαλογιάννη να βγάλει φωτογραφίες γιατί εσύ το θέλεις..

      Διαγραφή
  5. Υπουργείο Τουρισμού που κλείνει αρχαιολογικούς χώρους και......βγάζει φωτογραφίες με τον ένα και τον άλλο.
    Μιλάμε για οργάνωση , όχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.