Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φεστιβάλ Πόζαρ: Άρχισε με τεράστια επιτυχία η τριήμερη γιορτή (βίντεο)



Το τριήμερο πάρτι ξεκίνησε το βράδι της Παρασκευής σε ένα από τα ωραιότερα και αγαπημένα φεστιβάλ μουσικής της Ελλάδας το Φεστιβάλ Πόζαρ που πλημμύρισε από κόσμο για να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
 
Ο πρώτος που ανέβηκε φέτος στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ  ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μπάντα του, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία. Τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις, ροκ ηλεκτρισμό και τη δύναμη της παράδοσης.

Το ξέφρενο πάρτι συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου με τους Χατζηφραγκέτα σε full band σύνθεση ταξιδεύουν και τραγουδούν, ενώ στη συνέχεια καλούν στη σκηνή τον Σωκράτη Μάλαμα, που με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τη μπάντα του, θα κάνει τον κόσμο να ονειρευτεί με τα τραγούδια του.

Την Κυριακή 23, οι Villagers of Ioannina City θα αποδείξουν την εκρηκτικότητά τους στις ζωντανές τους εμφανίσεις, ενώ θα τους διαδεχθεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που σε με μια συναυλία-γιορτή, θα γιορτάσει τα 50 χρόνια που συμπληρώνει στην ελληνική μουσική σκηνή.

fespoz
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.