Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρεις συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα - Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού



Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού τουλάχιστον δύο ατόμων κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε στην Πάτρα, στην είσοδο της περιμετρικής οδούς.

Μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος έχει ανασυρθεί νεκρός και τουλάχιστον δώδεκα τραυματισμένοι. Οι διασώστες, πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή διασωστικών σκύλων, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να προσεγγίσουν τους εγκλωβισμένους.

Ακόμη, έχουν συλληφθεί συνολικά τρία άτομα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε ήταν κλειστό από τις 20 Ιουλίου και απαγορευόταν η κυκλοφορία λόγω εργασιών κατεδάφισης για την ανακατασκευή της κάτω διάβασης.

Η ανακοίνωση της εμπλεκόμενης εταιρείας
Η ΑΒΑΞ ΑΕ γνωστοποιεί ότι σήμερα Κυριακή 23/7/23 στο 206 χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης γέφυρας (φορέας κατεύθυνσης προς Πάτρα).

Μετά τη διακοπή των εργασιών και παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα μέτρα που είχαν ληφθεί, στο χώρο βρέθηκαν άτομα μη έχοντα εργασία τα οποία τραυματίστηκαν (ένα από τα οποία θανάσιμα) από τμήματα της γέφυρας που κατέρρευσαν.

H Εταιρεία από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται στενά με τις αρχές στο πλαίσιο διερεύνησης του συμβάντος. Η ΑΒΑΞ ΑΕ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στους οικείους του θανόντα και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.