Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη η Έφη Αχτσιόγλου για πρώτη φορά ως υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ



Την πρώτη περιοδεία της στη Θεσσαλονίκη ως υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα η Έφη Αχτσιόγλου.
Σύμφωνα με το voria.gr, η κ. Αχτσιόγλου θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουλίου σε κεντρικό κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιήσει μια πρώτη γνωριμία με τους πολιτικούς συντάκτες της πόλης αλλά και γενικότερα με πολίτες.
Η συντοπίτισσά μας Γιαννιτσιώτισσα υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, καθώς στην πόλη πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής της. Υπενθυμίζεται ότι σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ, πραγματοποίησε διδακτορικό στην ίδια σχολή αλλά και δούλεψε σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. Ταυτοχρόνως ήταν μέλος του κόμματος στην πόλη και συμμετείχε στις τότε πολιτικές διεργασίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.