Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: Με προκαλείτε, την επόμενη φορά θα αναρτήσω βίντεο και μηνύματα


Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1. Έπειτα από τρία χρόνια, ο Πάνος Καμμένος μίλησε στην εκπομπή «Αρένα» για το δημοψήφισμα, για το τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις του 2015, ενώ αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία, όπως τόνισε, ήταν μια παγίδα που έθεσαν οι Γερμανοί στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επισημαίνεται πως δεν έχει το δικαίωμα «να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, όπου δημοσιεύει μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015, δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

«25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά… κρίμα…», γράφει ο Πάνος Καμμένος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κοπρόσκυλο Τσίπρα και καμένες μην πιάνεται στο στόμα σας το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο βάλε εκείνο το βίντεο που είστε στα 4!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.