Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός -Ο ερμηνευτής του γνωστού τραγουδιού «Για τα μάτια του κόσμου»



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός, ο οποίος ερμήνευσε το θρυλικό λαϊκό άσμα «Για τα μάτια του κόσμου».
Τη θλιβερή είδηση για την απώλεια του τραγουδιστή έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο ηθοποιός Πάνος Σουπιάδης. Όπως έγραψε ο ηθοποιός στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ο εκλιπών νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.
«Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Λαρισαίος τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός σε ηλικία 70 ετών. Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει αύριο Τρίτη 11/7 στον Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο Θεσσαλονίκης», έγραψε ο Πάνος Σουπιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook.
Ο Χρήστος Αυγερινός είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ εκτόξευσε την καριέρα του με το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου».
Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο πλευρό της Τζένης Βάνου. Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 8 δίσκους, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.