Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Κρ. Βρύσης που κλείνει, ζητά ο Στάθης Καστερίδης


"ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - 
Κλείνει και το Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ"

Tην σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Πέλλας, με θέμα το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Κρύας Βρύσης που κλείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Καστερίδης, με ανοιχτή επιστολή του που κοινοποιείται στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ, Γρηγόρη Σκλήκα.

Αναλυτικά η επιστολή του επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Δήμος Για Όλους", έχει ως εξής:

"Η συνεχής υποβάθμιση της περιφέρειας και της μεγαλύτερης μετά τα Γιαννιτσά, πόλης του δήμου Πέλλας συνεχίζεται. Με την ανοχή τις δημοτικής αρχής και του κ. Στάμκου που θεωρεί και την έκδοση ψηφισμάτων διαμαρτυρίας χωρίς όφελος, η Κρύα Βρύση χάνει κάθε τόσο την μία μετά την άλλη, τις υπηρεσίες της προς τους κατοίκους της, που με κεντρικές αποφάσεις κλείνουν ή υποβαθμίζονται.
Σειρά έχει τώρα το Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που κλείνει σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι το τέλος Ιουλίου. Έκλεισαν τα υποκαταστήματα τραπεζών που κοιτάνε το κέρδος, αλλά τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι ένας δημόσιος φορέας που προσφέρει σημαντικά στην περιοχή. Η Κρύα Βρύση καλύπτει μια μεγάλη περιφέρεια. Με αυτή την τελευταία σοβαρή απόφαση να μπει λουκέτο, τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι της υπαίθρου, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι που δεν έχουν πρόσβαση στα νέα μέσα; Πώς θα εξυπηρετούνται; Πάνω από 450 άνθρωποι στην περιοχή παίρνουν την σύνταξή τους από τα ΕΛΤΑ.
Ζητάμε την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Πέλλας, με θέμα την άδικη αυτή εξέλιξη για τους δημότες μας σε μια μεγάλη περιοχή, καθώς δεν έχουν ληφθεί υπόψη, ούτε οι χιλιομετρικές αποστάσεις από άλλα γραφεία των ΕΛΤΑ, ούτε φυσικά και ο αριθμός των ωφελούμενων από τις υπηρεσίες των Ταχυδρομείων. Δυστυχώς η δημοτική αρχή δεν υπολογίζει τους ηλικιωμένους των χωριών μας και πως θα εξυπηρετηθούν, για αυτό και δεν υπήρξε ουσιαστική διαμαρτυρία για την συνεχή υποβάθμιση της Κρύας Βρύσης. Με τον τρόπο αυτό στέλνουμε στον κόσμο και ειδικά στους κατοίκους των χωριών μας το μήνυμα ότι τους εγκαταλείπουμε."

*Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Γρηγόρη Σκλήκα





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Γραφικός όπως πάντα ο Κύρος Καστεριδης. Τώρα βέβαια έχει ακόμη έναν λόγο να το κάνει.... Εκλογές. Εμείς κύριε Καστεριδη το χωριό μας το αγαπάμε γιατί είναι ένας τόπος που αγαπιέται με πάθος. Ζητάμε να ανοίξει ένα super market της προκοπής στο χωριό μας πχ Σκλαβενίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΣΟΥ. Ο ΚΑΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ!!!!!!.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΝΤΟΜΑ. ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. .ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΛΙΟ. ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΑΣ ΉΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. Η ΠΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ. ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι ο κ καστεριδης τόσα χρόνια τώρα το έπιασε ο πόνος για την κρύα βρύση

      Διαγραφή
  4. Να βάλει και μαύρες πλερεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που ακριβώς ειναι η Κρύα Βρυση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα ,,και η υποκρισία ένθεν και ένθεν ξεχειλίζει,,είναι αποφάσεις για να μαζευτεί ο δημόσιος τομέας αδιαφορώντας αν η Χ κρύα Βρύση η το Χ Κομπότι Άρτας από το κοντινότερο ταχυδρομείο απέχει 15 έως 20 χιλιόμετρα,,αλλά και τι ανάγκες εξυπηρέτησης παρέχει..Οπότε για γνωστές αποφάσεις σε ολους σας,, που τις ξέρατε πολύ πριν από μας ,,και εννοώ τοπικούς και μη άρχοντες μην κλαίτε τώρα εν όψει δημοτικών εκλογών ..
    Είπαμε η στάνη αδειάζει σιγά σιγά ,,πόσα πρόβατα ακόμη νομίζετε εκατέρωθεν ότι έμειναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα κάτσε στα αυγά σου.Και στην Πέλλα έκλεισε και φωνή δεν ακούστηκε .Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τουριστικός προορισμός. Ηλικιωμένοι κάθε μέρα είναι στο ταχυδρομείο. Θα υπάρξει ιδιώτης, εαν ,για την σύνταξη. Έλεος στην απαρχαιωμένη νοοτροπία. Και ήθελα να σε ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είσαι 8 χρόνια κ καστεριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να γίνει άμεσα δημοτικο συμβούλιο για την αποφυλάκιση του Μπελερη. Αυτόν τον ξέχασες Στάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.