Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμια διάκριση για το γιγαντιαίο graffiti του Νοσοκομείου Βέροιας - Πήρε την 5η θέση για τον μήνα Ιούνιο



Το μεγάλο project που ετοίμασε, υλοποίησε και ολοκλήρωσε ο street artist DeΜ, κατά κόσμον Θέμης Κωνσταντινόπουλος στο Νοσοκομείο Βέροιας, δεν είχε μόνο τοπική αναγνώριση, αλλά η φήμη του έφτασε σ' όλη την γη. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο DeΜ ετοίμασε ένα τεράστιο mural που διακοσμεί τον πλαϊνό τοίχο του Νοσοκομείου Βέροιας. Το έργο κατάφερε να πάρει την 5η θέση για τον μήνα Ιούνιο σε παγκόσμιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στα social media. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει υπογράψει ακόμα δύο τεράστια mural, την φιγούρα του ηλικιωμένου στην οδό Μούμογλου και την γυναικεία φιγούρα στην οδό Κωστή Παλαμά.


Τα έργα του street artist DeΜ με την φιγούρα του ηλικιωμένου στην οδό Μούμογλου και την γυναικεία φιγούρα στην οδό Κωστή Παλαμά, στη Βέροια:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.