Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό σινεμά Δήμου Πέλλας: Σήμερα η βραβευμένη με oscar ταινία COCO στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου



Σήμερα Κυριακή 9/7, ώρα 9.15μμ, Πάμε Σινεμά, με την ταινία COCO, βραβευμένη με OSCAR καλύτερης ταινίας ANIMATION 2018 και OSCAR καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού 2018. H ταινία συστήνεται ανεπιφύλακτα για μικρούς και μεγάλους!!
Το Coco της Pixar και της Disney, ένας φαντασμαγορικός, εγκάρδιος φόρος τιμής στο Μεξικό, τα ήθη και τη μουσική του, σπινθηρίζει και στροβιλίζεται, μια κινηματογραφική φιέστα με ήρωα τον 12χρονο Μιγκέλ που το μόνο που θέλει είναι να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει σαν τον Ερνέστο ντε λα Κρουζ, έναν παλιό τροβαδούρο και σταρ του σινεμά, αλλά η οικογένειά του σιχαίνεται τη μουσική και την απαγορεύει σαν να είναι κατάρα, αφού ο προπάππος του παράτησε τη γυναίκα του για να δοξαστεί. Κλέβοντας την κιθάρα του την ιερή Ημέρα των Νεκρών, ο Μιγκέλ περνάει στον άλλο κόσμο για να πάρει την ευχή του και από κει ξεκινά μια ξέφρενη περιπέτεια με μια απροσδόκητη ανατροπή.
Είναι ένα υπέροχα συναισθηματικό έργο, που ζωντανεύει μέσω του animation την κουλτούρα ενός λαού ο οποίος αντιλαμβάνεται με έναν σχεδόν μαγικό, παραμυθένιο τρόπο το γεγονός του θανάτου. 
Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού ("Remember Me/Θυμήσου Με"), όπως ακόμα βραβείο BAFTA, βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες, βραβείο επιλογής των κριτικών (Critics' Choice Movie Award) και βραβείο στα Βραβεία Annie στην κατηγορία Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων.

Είδος: Animation   
Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς, Αντριάν Μολίνα Διάρκεια: 105 λεπτά
Είσοδος ελεύθερη 
Πάρκο Αγ.Γεωργίου Γιαννιτσά
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.