Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχονται 30.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο


Στην προκήρυξη 30.000 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο προχωρούν οι αρμόδιοι φορείς. Μέσα στον Αύγουστο προκηρύχτηκαν 141 θέσεις στην υπηρεσία πολιτικής υπηρεσίας. Άμεσα τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχτούν μέσω ΑΣΕΠ 14.000 για την υγεία και για τους δήμους. Το υπουργείο Εσωτερικών συζητά την αύξηση των εισακτέων στην σχολή πυροσβεστικής ακαδημίας αλλά και αύξηση του αριθμού των δασοκομάντος. Ήδη έχουν εγκριθεί 400 θέσεις για τις δασικές υπηρεσίες.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μακάρι να γίνονται προσλήψεις. Σε ποιους νόμους? Μήπως μόνο Αττική Κυκλάδες Δωδεκάνησα Κρήτη ?Γιατί μόνο εκεί ειναι Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην κάνουν μόνιμους.Εδω μέσα στην καραντίνα δεν έκαναν τις νοσηλεύτριες-ες μόνιμους που είναι και οι ήρωες όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και θα κάνουν άλλους?Μόνο λόγια και τίποτα άλλο.Θα και θα και θα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.