Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταυρούλα Τζούρου: Από την ασφάλεια του σπιτιού στο ψηφοδέλτιο για δημοτική σύμβουλος



Καθημερινά, ως απλοί δημότες, γκρινιάζουμε και διαμαρτυρόμαστε για την καθημερινότητά μας στην πόλη μας, ενώ παράλληλα σκεφτόμαστε τι μπορεί να γίνει προκειμένου να βελτιωθεί και να απολαύσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 
Ποια χαρακτηριστικά λοιπόν είναι ευκταίο να διαθέτει ένας δημότης που επιλέγει να είναι υποψήφιος θέτοντας τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του, προκειμένου να αποτελέσει μέρος της ομάδας που λαμβάνει τις καίριες αποφάσεις για το δήμο του;
1. Ενσυναίσθηση
Να έχει τη δυνατότητα να αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών και να αντιλαμβάνεται τη θέση τους σα να ήταν δική του.
2. Αποφασιστικότητα
Να είναι έτοιμος να υπερβεί εμπόδια, να εναντιώνεται σε ξεπερασμένες νοοτροπίες και να διεκδικεί διαρκώς για την ευημερία του Δήμου του.
3. Αντιληπτική ικανότητα και κατάρτιση
Να έχει το νοητικό υπόβαθρο ώστε να μπορεί με μεθοδικότητα να εντοπίσει τις ελλείψεις και να βρει τον τρόπο να τις εξαλείψει.
4. Διευρυμένους ορίζοντες, όραμα
Να έχει ταξιδέψει ανά την Ελλάδα και τον κόσμο επισκεπτόμενος διάφορες πόλεις και έχοντας εντοπίσει τους τρόπους με τους οποίους αναπτύχθηκαν, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και ανέβασαν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών τους υιοθετώντας καινοτόμες λύσεις και προτάσεις. 
5. Ανοχή και σεβασμό στη διαφορετικότητα
Να είναι απαλλαγμένος από στενόμυαλες ιδεολογικές αντιλήψεις.
6. Έλλειψη εγωπάθειας, αλτρουισμός
Να παραμερίζει τις προσωπικές φιλοδοξίες για το κοινό καλό.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω θεωρώ ότι στην ηλικία μου έχω την ενέργεια αλλά και την εμπειρία να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των Δημοτών και του Δήμου μας.

Ονομάζομαι Σταυρούλα Τζούρου. Είμαι χειρουργός οδοντίατρος με ειδικότητα στην Προσθετική και διατηρώ δύο ιατρεία: Ένα στην πόλη των Γιαννιτσών και ένα στην Καλή Σκύδρας. Χόμπι μου είναι η ζωγραφική και οι αγώνες αντοχής. 
Αποφάσισα να εισέλθω στην πολιτική σκηνή της αυτοδιοίκησης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Γιαννιτσών, δίπλα στον Στάθη Καστερίδη και στην παράταξη "Πέλλα Δήμος για όλους".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment